Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Boya BY-M1 Mikrofon 200 TL⭐⭐⭐

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,320
İsim
C Ş
ürün geldi ama ne telefonda ne de pc de çalıştıramadım herhalde donüştürücü almamız lazım. Bugun geldi
Üzerindeki switchi doğru konuma getirip deneyin. Camera modunda değil de Smart Phone modunda deneyin.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,216
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
PC'de kullanmak için cameras konumuna getirmeniz lazım.

kivircix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mete
Gemteknoloji adlı satıcıdan almıştım. Ürün geldi. Malzeme kalitesinden tut yaka klipsine kadar çakmayım diye bağırıyor. İade talebi oluşturdum bakalım satıcıyla ne mevzular yaşanacak :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Fatih Kudu
Gemteknoloji adlı satıcıdan almıştım. Ürün geldi. Malzeme kalitesinden tut yaka klipsine kadar çakmayım diye bağırıyor. İade talebi oluşturdum bakalım satıcıyla ne mevzular yaşanacak :D
Fotoğraf atabilirmisiniz merak ettim

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,320
İsim
C Ş
Diğer arkadaşlar da aynı satıcıdan aldı ve ürünün içindeki şeyler benim orijinal aldığım ile aynı. Siz ne bekliyordunuz ki orijinallik için? Mikrofon, 6.3 mm jak gönüştürücü, pil, mikrofon süngeri, kullanma kılavuzu, mikrofon saklamak için deri bir çanta ve nem önleyici malzeme. Bunlar oluyor kutu içeriğinde. Ses kaydı alıp baktığınızda da cızırtı yoksa ve ses net ise daha ne sahtelik arıyorsunuz?

kivircix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mete
1 ve 2. Görselde kare içine aldığım kısma bakarsanız eğer oynuyor ve bu da ses kaydında cızırtıya sebep oluyor. (3 ve 4. görselde de aynı durum gözüküyor, mikrofon resmen plastiğin içinde hareket ediyor.)
Yaka klipsi normalde sımsıkı tutması gerekirken tam olarak kapanmıyor.
Pille ilgili yorumu size bırakıyorum. İncelediğim hiçbir incelemede pil kutudan böyle çıkmıyor.
Pop-filtreside daha farklı.

Youtube'da incelemesini yapan yerli-yabancı kanallarda izlediğim eski-yeni incelemelerden sonra benim gördüğüm farklar bu şekilde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Diğer arkadaşlar da aynı satıcıdan aldı ve ürünün içindeki şeyler benim orijinal aldığım ile aynı. Siz ne bekliyordunuz ki orijinallik için? Mikrofon, 6.3 mm jak gönüştürücü, pil, mikrofon süngeri, kullanma kılavuzu, mikrofon saklamak için deri bir çanta ve nem önleyici malzeme. Bunlar oluyor kutu içeriğinde. Ses kaydı alıp baktığınızda da cızırtı yoksa ve ses net ise daha ne sahtelik arıyorsunuz?
Ben şahsen (eğer ürün orijinalse) böyle büyük bir firmaya bu kutulamayı ve malzeme kalitesini yakıştıramadım.

Ekler

• 1.jpg
    1.jpg
    251.1 KB · Hit: 39
  • 2.jpg
    2.jpg
    286.4 KB · Hit: 41
  • 3.jpg
    3.jpg
    300.7 KB · Hit: 41
  • 4.jpg
    4.jpg
    293.9 KB · Hit: 39
  • 5.jpg
    5.jpg
    253.8 KB · Hit: 39
  • 6.jpg
    6.jpg
    267.4 KB · Hit: 43
  • 7.jpg
    7.jpg
    256.2 KB · Hit: 40
Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: ca.s

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,320
İsim
C Ş
1 ve 2. Görselde kare içine aldığım kısma bakarsanız eğer oynuyor ve bu da ses kaydında cızırtıya sebep oluyor. (3 ve 4. görselde de aynı durum gözüküyor, mikrofon resmen plastiğin içinde hareket ediyor.)
Yaka klipsi normalde sımsıkı tutması gerekirken tam olarak kapanmıyor.
Pille ilgili yorumu size bırakıyorum. İncelediğim hiçbir incelemede pil kutudan böyle çıkmıyor.
Pop-filtreside daha farklı.

Youtube'da incelemesini yapan yerli-yabancı kanallarda izlediğim eski-yeni incelemelerden sonra benim gördüğüm farklar bu şekilde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben şahsen (eğer ürün orijinalse) böyle büyük bir firmaya bu kutulamayı ve malzeme kalitesini yakıştıramadım.
Bunlar da benim önceden aldığım mikrofondan görseller. Hadi her şeyi geçtim de pil konusu beni de şüphelendirdi biraz. Normalde içinde olmalısı lazım sanırım. Arasında da bir tane naylon oluyor onu çekince pil aktif oluyordu yanlış hatırlamıyorsam tabi.

Acaba farklı revizyonlar mı yaptılar da kutu içeriği ve mikrofon farklı bir tık.

Ses kalitesi nasıl acaba baktınız mı?

Bir de bu mikrofon en ucuz mikrofonu bu markanın. O yüzden çok özenli bir üretim yapmamış olabilirler son çıkanlarda.

Ekler

• InShot_20231129_183914973.jpg
    InShot_20231129_183914973.jpg
    813 KB · Hit: 33
  • InShot_20231129_183826014.jpg
    InShot_20231129_183826014.jpg
    564.3 KB · Hit: 34
  • InShot_20231129_183852435.jpg
    InShot_20231129_183852435.jpg
    935.7 KB · Hit: 34

kivircix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mete
Benim bahsettiğim durum da bu hocam, eklediğiniz görseldeki o birleşim kısmının ve pop filtrenin bendeki ürünle alakası yok. Sesi 2 farklı bilgisayarda ve orijinal dönüştürücüyle telefonumda denedim. Kullanma kılavuzunda ağızdan 20-25cm uzakta konumlandırılması yazıyor fakat ben 20-25cm uzağıma koyduğumda 3 cihazda da ses alamadım. 5cm uzakta tuttuğumda ses fena değil fakat bu durumda da mikrofonu elimde tutmam gerekiyor. Bunlardan dolayı hiç memnun kalmadım üründen.

• Beğen
Reaksiyonlar: ca.s

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,320
İsim
C Ş
Benim bahsettiğim durum da bu hocam, eklediğiniz görseldeki o birleşim kısmının ve pop filtrenin bendeki ürünle alakası yok. Sesi 2 farklı bilgisayarda ve orijinal dönüştürücüyle telefonumda denedim. Kullanma kılavuzunda ağızdan 20-25cm uzakta konumlandırılması yazıyor fakat ben 20-25cm uzağıma koyduğumda 3 cihazda da ses alamadım. 5cm uzakta tuttuğumda ses fena değil fakat bu durumda da mikrofonu elimde tutmam gerekiyor. Bunlardan dolayı hiç memnun kalmadım üründen.
20-25 cm normalde de uzak bir yaka mikrofon için. Ben de bunu kullanırken 10-15 cm mesafeden kayıt almaya çalışıyorum ne bir ses olması için. Yoksa 20-25 cm aralıkta sen sesini yükseltmen gerekiyor biraz. Kayıt alıyor almasına yine ama ses biraz uzaktan geliyor. O yüzden bir tık sesli konuşmak gerekebiliyor. Bir de telefondan mikrofon kontrolü tam sağlanamıyor. Bilgisayardan deneyip bilgisayardan da ses alma miktarını ayarlayabiliyoruz ondan ses düzeyi farklı olabiliyor.
Memnun kalmadıysanız iade edin hocam madem. Neye kime güveneceğiz bu zamanda gerçekten bilemiyoruz. Kaliteli bir şey bulunca marka takıntısı yapmadan kullanmak gerek.
Bazı markalar var fazla tanınmadığı için ürünleri uygun ve güzel olan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,731
Üyeler
163,709
Son üye
yigitsilken
Top Bottom