victus dizüstümde bir tane jak girişi mevcut bu kullanılabilir değil mi?Satıcıyı ben de bilmiyorum. Alıp denenebilir en azından.
Tek jaklılara uyumlu. Çift jaklı olanlarda sorun oluyor. Bendeki çiftti mikrofonu okumuyordu. Adaptör aldım ondan sonra okudu.victus dizüstümde bir tane jak girişi mevcut bu kullanılabilir değil mi?
Kargoya veridi benim@ilkaycam.m @oguzunluerler1 @Farukteke55 @Sansurcod @coldplay
Satın alan arkadaşlar, sipariş ne oldu?
Hocam telefonda mı kullanıyorsunuz pcde mi ? Ben 1 2 sene önce turkcellden almıştım da telefonda gayet iyi fakat pcye gelince çalışmıyor.Alınır. Sesi net veriyor bende de var kullanıyorum.
Üzerinde doğrulama kodu oluyor orijinalinde. Oradan doğrulatabilirsin.Ürün orijinal midir acaba?
Ürün geldiğinde orijinal olup olmadığını nasıl anlarız? Sitede satıcının "yeni satıcı" olduğu belirtilmiş bundan dolayı şüphe duydum.
Ben telefonda da pcde de düzgün kullanamadım. PCde eğer tek kulaklık girişinde hem kulaklık hem mikrofon giriş özelliği varsa sorun olmadan kullanılıyor. Ama kulaklık ve mikrofon girişi ayrı ayrı ise mikrofon veya kulaklık girişine takınca çalışmıyor. Çözüm olarak mikrofon ve kulaklık ayrıcı aparat aldım ve pcde çalışıyor artık mikrofon kısmı. Telefonda durum aynı çalışmıyor hala ayırıcı ile de.Hocam telefonda mı kullanıyorsunuz pcde mi ? Ben 1 2 sene önce turkcellden almıştım da telefonda gayet iyi fakat pcye gelince çalışmıyor.
Ya herhalde dönüştürücüm kalitesiz olacak ki dönüştürücü takınca ses çok az gidiyor karşı tarafa. Mikrofon üstündeki kısımdan mod değiştirsem de ses yükselmiyor.Üzerinde doğrulama kodu oluyor orijinalinde. Oradan doğrulatabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben telefonda da pcde de düzgün kullanamadım. PCde eğer tek kulaklık girişinde hem kulaklık hem mikrofon giriş özelliği varsa sorun olmadan kullanılıyor. Ama kulaklık ve mikrofon girişi ayrı ayrı ise mikrofon veya kulaklık girişine takınca çalışmıyor. Çözüm olarak mikrofon ve kulaklık ayrıcı aparat aldım ve pcde çalışıyor artık mikrofon kısmı. Telefonda durum aynı.