Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Boya BY-M1 Mikrofon 200 TL⭐⭐⭐

Mikrofon kalitesi çoğu kulaklıkdan iyi bu fiyata kaçmaz.

Ürün orijinal midir acaba?
Ürün geldiğinde orijinal olup olmadığını nasıl anlarız? Sitede satıcının "yeni satıcı" olduğu belirtilmiş bundan dolayı şüphe duydum.

Alınır. Sesi net veriyor bende de var kullanıyorum.
Hocam telefonda mı kullanıyorsunuz pcde mi ? Ben 1 2 sene önce turkcellden almıştım da telefonda gayet iyi fakat pcye gelince çalışmıyor.

Ürün orijinal midir acaba?
Ürün geldiğinde orijinal olup olmadığını nasıl anlarız? Sitede satıcının "yeni satıcı" olduğu belirtilmiş bundan dolayı şüphe duydum.
Üzerinde doğrulama kodu oluyor orijinalinde. Oradan doğrulatabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam telefonda mı kullanıyorsunuz pcde mi ? Ben 1 2 sene önce turkcellden almıştım da telefonda gayet iyi fakat pcye gelince çalışmıyor.
Ben telefonda da pcde de düzgün kullanamadım. PCde eğer tek kulaklık girişinde hem kulaklık hem mikrofon giriş özelliği varsa sorun olmadan kullanılıyor. Ama kulaklık ve mikrofon girişi ayrı ayrı ise mikrofon veya kulaklık girişine takınca çalışmıyor. Çözüm olarak mikrofon ve kulaklık ayrıcı aparat aldım ve pcde çalışıyor artık mikrofon kısmı. Telefonda durum aynı çalışmıyor hala ayırıcı ile de.

Üzerinde doğrulama kodu oluyor orijinalinde. Oradan doğrulatabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben telefonda da pcde de düzgün kullanamadım. PCde eğer tek kulaklık girişinde hem kulaklık hem mikrofon giriş özelliği varsa sorun olmadan kullanılıyor. Ama kulaklık ve mikrofon girişi ayrı ayrı ise mikrofon veya kulaklık girişine takınca çalışmıyor. Çözüm olarak mikrofon ve kulaklık ayrıcı aparat aldım ve pcde çalışıyor artık mikrofon kısmı. Telefonda durum aynı.
Ya herhalde dönüştürücüm kalitesiz olacak ki dönüştürücü takınca ses çok az gidiyor karşı tarafa. Mikrofon üstündeki kısımdan mod değiştirsem de ses yükselmiyor.
Yorum için teşekkür ederim.

Benimki geldi orjinal duruyor

Ekler

• SAVE_20231127_110052.jpg
    SAVE_20231127_110052.jpg
    1.5 MB · Hit: 69
  • IMG_20231127_111023.jpg
    IMG_20231127_111023.jpg
    3 MB · Hit: 60
Son düzenleme:
Geri