BOYKOT #Yurtdisialisveris

Toffyy

80+
Reaksiyon skoru
83
1-15 Şubat tarihlerinde karar geri çekilene kadar internetten alışveriş yapmıyoruz yurtdışı bireysel alışverişimize göz dikenlere birleşmemiz gerekiyor lütfen almayın aldirtmayin!

1-15 Şubat tarihlerinde karar geri çekilene kadar internetten alışveriş yapmıyoruz yurtdışı bireysel alışverişimize göz dikenlere birleşmemiz gerekiyor lütfen almayın aldirtmayin!

Bir ara yine yapılmıştı ama çok bir işe yaramadı diye hatırlıyorum

Bir ara yine yapılmıştı ama çok bir işe yaramadı diye hatırlıyorum
Yarar yaramaz tepki göstermedikce ezilmeye devam mı edeceğiz? Twitter üzerinde günlerce savaştık cimere başvurduk şimdide boykot zamanı bu karardan dönülecek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

forumda bile utangaç *k*liler dolu baya o yüzden böyle şeyler işe yaramaz
Siyasi görüşleri umrumda değil bu olayı Z partili bir kişi kabul ediyorsa kendi öz saygısını da kaybetmiştir

Yarar yaramaz tepki göstermedikce ezilmeye devam mı edeceğiz? Twitter üzerinde günlerce savaştık cimere başvurduk şimdide boykot zamanı bu karardan dönülecek

Siyasi görüşleri umrumda değil bu olayı Z partili bir kişi kabul ediyorsa kendi öz saygısını da kaybetmiştir
bunu bile savunan tipler vardı ilk açılan konuda

tabii ki boykota katılacağız ama gerçekci olmak gerekirse boykotla birşeyler değiştirebileceğimiz seviyeyi aştık gibi geliyor bana. (devletin umursamazlığından bahsediyorum)

tabii ki boykota katılacağız ama gerçekci olmak gerekirse boykotla birşeyler değiştirebileceğimiz seviyeyi aştık gibi geliyor bana. (devletin umursamazlığından bahsediyorum)
CB yardımcısına kadar açıklama yapıldı bu karar onaylandıktan sonra herkes daha çok tepki verecek geri dönülecek güveniyorum

CB yardımcısına kadar açıklama yapıldı bu karar onaylandıktan sonra herkes daha çok tepki verecek geri dönülecek güveniyorum
*Yürürlüğe girince

kendi kitlelerinin online alışveriş ile çok alakaları olmadığı için istedikleri gibi hareket edebiliyorlar. Ancak asıl tüketimi ve harcamayı yapan bizler olduğumuz için yurtiçi alışveriş boykotu biraz dikkat çekebilir.

ben hep yurtdısı..

*Yürürlüğe girince
İnşallah hocam inşallah

Zaten yurtdışı alışverişi durdurmak istiyorlar. Çok fazla döviz çıkıyor bu yolla dışarıya.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,977
Üyeler
188,346
Son üye
KargocuMülayim
Geri