Neler Yeni

böyle bir fiziğe ne kadar sürede ulaşırım

kilo alma içinde olan varsa atsana knk
Var ama maalesef günümüz ekonomik koşulları altında karşılanması imkansız gibi bir şey.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka bune fakir kahvaltısı gibi psdjfgpsdjfıg
Alıntıyı görüntüle
ben bulk için 8yumurta 300gr yulaf 400gr pirinç 250gr tavuk 100gr lor peyniri yiyorum bazen karbonhidratın yetersiz geldiğini hissediyorum.

Böyle bulk programı olmaz karbonhidrat yok programın içinde adam akıllı protein yok bunla anca zayıflar.
Dostum bulk için değil zaten, bulk için olduğunu nereden çıkardın? :D Önceki mesajında kilo verme programı olduğunu iddia etmişsin, sonra da bulk için olduğunu iddia etmişsin, kafan mı dumanlı anlamadım ki. :D

Kilo alma programı burada:

Işık biraz kötü geldi ama okunuyor.

Ekler

• IMG_20220708_010544.jpg
    IMG_20220708_010544.jpg
    205.1 KB · Hit: 16
  • IMG_20220708_010556.jpg
    IMG_20220708_010556.jpg
    196.2 KB · Hit: 14
Son düzenleme:

-CrawL

80+ Gold
Var ama maalesef günümüz ekonomik koşulları altında karşılanması imkansız gibi bir şey.

Dostum bulk için değil zaten, bulk için olduğunu nereden çıkardın? :D Önceki mesajında kilo verme programı olduğunu iddia etmişsin, sonra da bulk için olduğunu iddia etmişsin, kafan mı dumanlı anlamadım ki. :D

1657260221213.png

Kas yapma amaçlı bir beslenme programı demişsin programda karbonhidrat yok üodfejkgğpsdfgjsdfg

Programın üstünde kilo verme programı yazıyor bunu idda etmem sencede normal değilmi? :D

Alıntıyı görüntüle
Kas yapma amaçlı bir beslenme programı demişsin programda karbonhidrat yok üodfejkgğpsdfgjsdfg

Programın üstünde kilo verme programı yazıyor bunu idda etmem sencede normal değilmi? :D
Tamam da söyledim yanlış yazılmış diye. :D Bulk programı da değil o, bulk programını ayrıca attım, oradan bakabilirsin. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,328
Üyeler
168,433
Son üye
hassector
Top Bottom