Böyle bir risk almaya değer mi

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
558
Evin kirası benim hesaba yatıyor bir süre benim hesapta duruyor sonra ödemelere gidiyor. Geçen hafta Apple hissesi 2 günde %10 değer kazandı borsadan hiç anlamam ama bu parayı söyle 3-5 günlüğüne Apple hissesine bassam nasıl olur kâr bana kalır parada aynen gideceği yere gider. Tabi değer kaybetme ihtimali de var ama Apple sonuçta cakilacak değil ya. Yani benim olmayan paradan para kazanmak işi yapmalı miyim

Kesin kazanma ihtimalin olmadigi gibi o parayi yerine koyacak bir kaynağın da yok muhtemelen. Yapmamalisin yani.

Olabilir ama büyük paralarlan olur benim bildiğim hisse işleri 3 lira 5 lira 10 lira napacan ve değer kaybetme ihtimalide var her zaman aynı yönde yürümez

Kesin kazanma ihtimalin olmadigi gibi o parayi yerine koyacak bir kaynağın da yok muhtemelen. Yapmamalisin yani.
2 Günde %10 büyük bir artış yani tam tersi %10 kaybetse 1200 ediyor üstüne 1200 de koyarım yani %50 falan değer kaybetmedigi sürece sıkıntı olmaz. Ama değer kazanırsa hicbirsey yapmadan sadece hesabımdan geçen paradan para kazancam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Olabilir ama büyük paralarlan olur benim bildiğim hisse işleri 3 lira 5 lira 10 lira napacan ve değer kaybetme ihtimalide var her zaman aynı yönde yürümez
Kazandiracagi para bu ekonomide küçük önemsiz birsey olur ama benim gibi öğrenci adama gömü bulmuş gibi olur

Geri