Neler Yeni

🔥Böyle Modifikasyon Yok Fena🔥

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
918
İsim
Mehmetcan İvrendi

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye

ConquerorXIV

80+ Gold
Söylediğim Markanın farklı bir modeli Bu Ama boş kasa değil full sistem bu Bende ilk'te nasıl bi kasa bu kadar palı olabilir diyodum :)

yapmaktansa almak daha mantıklıymış
Mesaj otomatik birleştirildi:

önü mesh olsaymış alınırmış

BabaVoss7

80+ Silver
Kasa alırken keainlikle bunu düşünürüm şahsen fiyayıda abartı değilmiş. Bu arada kasadan ziyada pencere gibi yerlere yapmakta daha hoş olabilir. Sanırım siyah olunca ışığıda kesiyor baya baya

ConquerorXIV

80+ Gold
bu arada attığın ekranlı değil galiba

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
918
İsim
Mehmetcan İvrendi
yapmaktansa almak daha mantıklıymış

önü mesh olsaymış alınırmış
Knk benim attığımdaki Animasyonlu değilmiş Çıkartmamı Neymiş sonradan fark ettim animasyonlu olanı biri atmış zaten benim mesajımdan 1 önceki mesajda 199 Dolar ama vergi vs. girince artabilir baya ben yapma taraftarıyım ama Tek sıkıntı Kabloları nasıl bağlıcam onu çözdüğümde yapıcam en kötü bilgisayarcı akraba var ona götürür yaptırırım Kablolamayı

bu arada attığın ekranlı değil galiba

bende sonradan fark ettim Ekranlı Olan bu

BabaVoss7

80+ Silver
Knk benim attığımdaki Animasyonlu değilmiş Çıkartmamı Neymiş sonradan fark ettim animasyonlu olanı biri atmış zaten benim mesajımdan 1 önceki mesajda 199 Dolar ama vergi vs. girince artabilir baya ben yapma taraftarıyım ama Tek sıkıntı Kabloları nasıl bağlıcam onu çözdüğümde yapıcam en kötü bilgisayarcı akraba var ona götürür yaptırırım Kablolamayı
Kral sakat iş ya kasaya led bağlamak ayrı sakat bence onuda geçtim kabloları saklamak ayrı. Adamlar direk cama pinli sistem yapmış misal baya iyi. Ayrıca güç vericen filan. Kısa devre oldumu sistem komple gg

ARCADE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Arda Can Demirbaş
Yani çok iyi ama bendeki laptop kasa yok. Ama masaüstü pc aldığım zaman ilk yapacağım iş bu. Gerçi IQ yetmez belki ama neyse.

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
918
İsim
Mehmetcan İvrendi
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Kasa alırken keainlikle bunu düşünürüm şahsen fiyayıda abartı değilmiş. Bu arada kasadan ziyada pencere gibi yerlere yapmakta daha hoş olabilir. Sanırım siyah olunca ışığıda kesiyor baya baya
Yani vergiler bindiktwen sonra fiyatın uygun olacağını sanmıyorum malum Türkiyeye girn Tüm ürünlere 3X Vergi ekleniyor sanki Malın Ortağı MK

ARCADE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Arda Can Demirbaş

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
918
İsim
Mehmetcan İvrendi
Kral sakat iş ya kasaya led bağlamak ayrı sakat bence onuda geçtim kabloları saklamak ayrı. Adamlar direk cama pinli sistem yapmış misal baya iyi. Ayrıca güç vericen filan. Kısa devre oldumu sistem komple gg
Zaten o yüzden kararsızım biraz yani Onlar hallolur bi şekildede Göre bilmek için kasayı Beyaza boyamam gerekiyor :) DSDGDF

500Hz tercihim altı kurtarmıyor.
YOK DEVE REİS 5 YIL İLERDEMİ YAŞIYON 500HZ. NE ARA ÇIKTI LA

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Zaten o yüzden kararsızım biraz yani Onlar hallolur bi şekildede Göre bilmek için kasayı Beyaza boyamam gerekiyor :) DSDGDF

YOK DEVE REİS 5 YIL İLERDEMİ YAŞIYON 500HZ. NE ARA ÇIKTI LA
Şaka yapıyorum kral ya 500hz ne 60hz kulanıyorum :D

Top Bottom