Neler Yeni

🔥Böyle Modifikasyon Yok Fena🔥

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,949
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
aşşırı iyi çok yapasım geldi ama kim uğraşacak onunla.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,949
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
Ekranında mavi çizgi olan ve kırık monitorle denesem olur mu boşa diğer sağlam gitmesin
belki belirli panel tiplerinde ya da belirli modeller ile oluyordur iyicene araştırmak lazım yapmadan önce.

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
918
İsim
Mehmetcan İvrendi
Çok masraflı birşeye benzemiyor işten anlayan birini bulsam anında yaptırırken acayip hoşuma gitti 😁
Nasıl Yapıldığını Baya Araştırdım ve Öğrendim Cidden Basit sadece yaparken biraz dikkat ve bilgi gerektiriyo bu arada Pahalı vs. diyenler abartıyo şuan sarı sayfalarda bile 19" monitör 100-1k arası sayfalarca var

Malzemeler :
1-19" Monitör (Genel olarak hepsi 19" kullanmış ama kasanın cam boyutuna göre değişir)
2-2-3 Metre Beyaz Led Işık
3-Dönüştürücü -Eğer aldığınız monitörün Çıkışı Ekran kartınızdaki çıkışlardan biriyle uyuşuyorsa gerek yok (Örnek:HDMI çıkışı hem montör hemde ekran kartınızda varsa gerek yok) HDMI Örnek amaçlı söyledim yoksa ekran kartınızda vga girişi varsa genelde eski monitörlerdede vga girişi olur o zaman almanıza gerk yok

Not:Malesef hiç bir türkçe kaynak yok İngilizce kaynak hepsi

ConquerorXIV

80+ Gold
Nasıl Yapıldığını Baya Araştırdım ve Öğrendim Cidden Basit sadece yaparken biraz dikkat ve bilgi gerektiriyo bu arada Pahalı vs. diyenler abartıyo şuan sarı sayfalarda bile 19" monitör 100-1k arası sayfalarca var

Malzemeler :
1-19" Monitör (Genel olarak hepsi 19" kullanmış ama kasanın cam boyutuna göre değişir)
2-2-3 Metre Beyaz Led Işık
3-Dönüştürücü -Eğer aldığınız monitörün Çıkışı Ekran kartınızdaki çıkışlardan biriyle uyuşuyorsa gerek yok (Örnek:HDMI çıkışı hem montör hemde ekran kartınızda varsa gerek yok) HDMI Örnek amaçlı söyledim yoksa ekran kartınızda vga girişi varsa genelde eski monitörlerdede vga girişi olur o zaman almanıza gerk yok

Not:Malesef hiç bir türkçe kaynak yok İngilizce kaynak hepsi
işçilik çok bunu ben yapsam 7den aşağı satmam boş kasayı

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
918
İsim
Mehmetcan İvrendi
işçilik çok bunu ben yapsam 7den aşağı satmam boş kasayı
Knk Zaten Olay şu İBUYPOWER Die bi marka yurt dışında böyle bir kasa Geliştirmiş 3-5 sene önce insanlarda bunu ucuza yapmanın yolunu bulup çekmişler 199 Dolar Amazon'da 5.5K Falan kasa

ConquerorXIV

80+ Gold
Knk Zaten Olay şu İBUYPOWER Die bi marka yurt dışında böyle bir kasa Geliştirmiş 3-5 sene önce insanlarda bunu ucuza yapmanın yolunu bulup çekmişler 199 Dolar Amazon'da 5.5K Falan kasa
link var mı

Top Bottom