- Reaksiyon skoru
- 9,836
Kanka yana anime videosu CS de maçta baka baka oynaması ne zevkli olurSadece bana mı fuzuli geldi![]()
Kanka yana anime videosu CS de maçta baka baka oynaması ne zevkli olurSadece bana mı fuzuli geldi![]()
Ben Yeni 27 inç monitör alcam bu ay inşallah eski 19 inç mitörü'de Kırıp tüm sinirimi alacaktım Allahtan bu Konuyu gördüm yapıcam büyük ihtimal Atarım Foruma yaptığımdaEski ekranı olan denesin bence aşırı iyi![]()
Ekranında mavi çizgi olan ve kırık monitorle denesem olur mu boşa diğer sağlam gitmesinBuda başka bir reels biraz daha detaylar ortaya çıkmış
belki belirli panel tiplerinde ya da belirli modeller ile oluyordur iyicene araştırmak lazım yapmadan önce.Ekranında mavi çizgi olan ve kırık monitorle denesem olur mu boşa diğer sağlam gitmesin
Nasıl Yapıldığını Baya Araştırdım ve Öğrendim Cidden Basit sadece yaparken biraz dikkat ve bilgi gerektiriyo bu arada Pahalı vs. diyenler abartıyo şuan sarı sayfalarda bile 19" monitör 100-1k arası sayfalarca varÇok masraflı birşeye benzemiyor işten anlayan birini bulsam anında yaptırırken acayip hoşuma gitti![]()
işçilik çok bunu ben yapsam 7den aşağı satmam boş kasayıNasıl Yapıldığını Baya Araştırdım ve Öğrendim Cidden Basit sadece yaparken biraz dikkat ve bilgi gerektiriyo bu arada Pahalı vs. diyenler abartıyo şuan sarı sayfalarda bile 19" monitör 100-1k arası sayfalarca var
Malzemeler :
1-19" Monitör (Genel olarak hepsi 19" kullanmış ama kasanın cam boyutuna göre değişir)
2-2-3 Metre Beyaz Led Işık
3-Dönüştürücü -Eğer aldığınız monitörün Çıkışı Ekran kartınızdaki çıkışlardan biriyle uyuşuyorsa gerek yok (Örnek:HDMI çıkışı hem montör hemde ekran kartınızda varsa gerek yok) HDMI Örnek amaçlı söyledim yoksa ekran kartınızda vga girişi varsa genelde eski monitörlerdede vga girişi olur o zaman almanıza gerk yok
Not:Malesef hiç bir türkçe kaynak yok İngilizce kaynak hepsi
Knk Zaten Olay şu İBUYPOWER Die bi marka yurt dışında böyle bir kasa Geliştirmiş 3-5 sene önce insanlarda bunu ucuza yapmanın yolunu bulup çekmişler 199 Dolar Amazon'da 5.5K Falan kasaişçilik çok bunu ben yapsam 7den aşağı satmam boş kasayı
link var mıKnk Zaten Olay şu İBUYPOWER Die bi marka yurt dışında böyle bir kasa Geliştirmiş 3-5 sene önce insanlarda bunu ucuza yapmanın yolunu bulup çekmişler 199 Dolar Amazon'da 5.5K Falan kasa
link var mı