Evet hatta sakal bıyık bile var ve 81.5 kiloyum fazla erken büyüdüm ben babamla boy yarışına girdim adeta şuan evde en uzun 1. kişiyim.Erken boy atmışsın sanırım
Bizahmet uza zaten ne zaman uzamayi bekliyon knk3 ay önce boyum 165 di şuan 173.5üm
kanka genel olarak herkes uzun olmak istiyo ben de çözemedim bu sosyal medyanın getirdiği psikolojik durum olabilir arkadaşlar elinizde olmayan sebeplerden dolayı üzülmeyin boyunuzu çok fazla etkileyemezsiniz değiştirebileceğiniz şeylere kafa yorun örneğin kilo vs (tabi istiyorsanız)Olm şu boy meselesi için neden bu kadar endişeleniyor siniz çözemiyorum. Ben 17 yaşındayım boy uzamam durdu ve 1.75 boyum var ve umursamıyorum.
Vallaha bende anlayamıyorum. Kız meselelerinden falanmi acaba. Ben bu tarz konularda boyum kısa olsa bile sıkıntı çekmiyorum. O yüzden memnunumkanka genel olarak herkes uzun olmak istiyo ben de çözemedim bu sosyal medyanın getirdiği psikolojik durum olabilir arkadaşlar elinizde olmayan sebeplerden dolayı üzülmeyin boyunuzu çok fazla etkileyemezsiniz değiştirebileceğiniz şeylere kafa yorun örneğin kilo vs (tabi istiyorsanız)
16 da 1.69 dan 1.79 a hızlı bi şekilde uzadım şuan 17 yim bendeArkadaşlar aranızda veya çevrenizde aniden boy atan oldu mu? Olduysa kaç cm uzadı? Bende 17 yaşındayım bu aralar hızlı uzamaya başladım
max 1.80 i görürsün oda zor 17 18 yaşından sonra 1.76 falan razı ol.3 ay önce boyum 165 di şuan 173.5üm