Genlere, beslenmeye çevreye vs göre değişir.Ben de 17 yaşındayım 3 senedir 1 cm uzamadım
Genlere, beslenmeye çevreye vs göre değişir.Ben de 17 yaşındayım 3 senedir 1 cm uzamadım
Irsi hocam tamamen. Benim 21 yaşında boyum 3-4 cm uzadı mesela
Sonunda söyle dusunenİmkansız kardeşim! 21 yaşına kadar boyun uzaması erkeklerde mümkündür fakat 3-4 santimlik bir büyüme söz konusu bile olamaz. Sen yanlış yanlış ölçmüşsündür. Bahsetmiş olduğun hızlı uzamalar erkeklerde 15 ila 18 yaşlarında olur. 18 yaşından sonra uzama çok yavaş ilerlemeye başlar. Normal şartlarda 18'de uzama durur ve nadir durumlarda 21 ila 24'e kadar uzar. Ama belirttiğim gibi 18'den 24'e kadar 3-4 cm'lik bir artış söz konusu bile olamaz. Sen farklı mezuralarla ölçmüş yada yanlış ölmüşsündür.
Tamam knk arkadaşlarım ve mezura yalan söylüyor o zaman. 178 olan arkadaşımla neredeyse aynı boya geldik ama sen imkansız diyorsan doğrudur.İmkansız kardeşim! 21 yaşına kadar boyun uzaması erkeklerde mümkündür fakat 3-4 santimlik bir büyüme söz konusu bile olamaz. Sen yanlış yanlış ölçmüşsündür. Bahsetmiş olduğun hızlı uzamalar erkeklerde 15 ila 18 yaşlarında olur. 18 yaşından sonra uzama çok yavaş ilerlemeye başlar. Normal şartlarda 18'de uzama durur ve nadir durumlarda 21 ila 24'e kadar uzar. Ama belirttiğim gibi 18'den 24'e kadar 3-4 cm'lik bir artış söz konusu bile olamaz. Sen farklı mezuralarla ölçmüş yada yanlış ölmüşsündür.
Yanlış, benim buraya göre 1.79 olmam gerekiyor boyum 1.85.Çocuk Yetişkin Boyu Hesaplama | Hesaplamalar | Bebeko
Çocuk yetişkin boyu hesaplayıcımız ile çocuğunuzun yetişkin olduğunda tahmini olarak boyunun ne olacağını hesaplayabilirsiniz. (Anne baba boyuna göre boy hesaplama)www.bebeko.com.tr
Alakası yok...Çocuk Yetişkin Boyu Hesaplama | Hesaplamalar | Bebeko
Çocuk yetişkin boyu hesaplayıcımız ile çocuğunuzun yetişkin olduğunda tahmini olarak boyunun ne olacağını hesaplayabilirsiniz. (Anne baba boyuna göre boy hesaplama)www.bebeko.com.tr
Aga benim babam 40 yaşından sonra uzadığını iddia ediyor şaka bir yana babam 24 yaşına kadar uzamış. Lise de 174 müş şuan 183. Erkeklerin ne olacağı belli olmuyor benim akrabalarım 30 una kadar uzadığını iddia ediyor.Arkadaşlar aranızda veya çevrenizde aniden boy atan oldu mu? Olduysa kaç cm uzadı? Bende 17 yaşındayım bu aralar hızlı uzamaya başladım
Boylu poslu olmak, insanlar arasında öz güven kazandırır. O yüzden boy önemlidir insanlar açısında. Özellikle kızlar için boylu poslu erkek önemli.Neymiş bu boy konusu arkadaş yok ne kadar uzarım yok basket oynarsam şu kadar olur muyum bu kadar takmayın la 196 adamım ucube gibi bakıyorlar trdeyiz dostum. Yok kanka ben 2 metre olsam her hafta sevgili değişirim aynen kanka her şey boy asklglaskg 188 en ideal en güzel boydur bu arada. Böyle şeyleri kafaya takmayın boş boş
hiç bilinmez 13 yaşındayım boyum 1.76Arkadaşlar aranızda veya çevrenizde aniden boy atan oldu mu? Olduysa kaç cm uzadı? Bende 17 yaşındayım bu aralar hızlı uzamaya başladım
Var aslında birazAlakası yok...