Boyum Ne Kadar Daha Uzar?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
babam 1.75 annem 1.70 abim 1.85 babam ailesindeki en kısa kişi ama amcamlar 1.80 85 arası geneli sizce ?
annem babamdan uzun biri 167 diyeri 165 dayım 190 abim de 188 ve ben de 173 yani tamamen şans hiç bi alakası yok boydan ben anneanemi tanırım kadın 160 bile zor vardı

Arkadaşlar aranızda veya çevrenizde aniden boy atan oldu mu? Olduysa kaç cm uzadı? Bende 17 yaşındayım bu aralar hızlı uzamaya başladım
Birkaç yıla biter max 5 sene sürer genellikle 1.82 falan oluyorlar

Arkadaşlar aranızda veya çevrenizde aniden boy atan oldu mu? Olduysa kaç cm uzadı? Bende 17 yaşındayım bu aralar hızlı uzamaya başladım
Genetiğine, ırsi durumuna ve yaptığın spora göre değişir. Mesela Basketbol ve jimnastik bu konuda etkilidir. Ben geçen yıl 1.68 iken 1 yıl içerisinde yaptığım sporlarla 1.75 gibi ciddi bir boya ulaştım.

Genetiğine, ırsi durumuna ve yaptığın spora göre değişir. Mesela Basketbol ve jimnastik bu konuda etkilidir. Ben geçen yıl 1.68 iken 1 yıl içerisinde yaptığım sporlarla 1.75 gibi ciddi bir boya ulaştım.
kaç yaşındasın

16 yaşındayım 1.66 yım umarım bende bir anda o şekilde uzarım.

Mesaja niye gülmüşler anlayamadım.
Uykunuza,yediklerinize,aktivitenize dikkat etmeye çalışın. Birde genetik olarak şanslıysanız uzarsınız.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri