13 yaşındayım boyum 172 ben genellikle çok uyurum ve baya bir süt içerim bide düzenli mast yap testesteronu yeniliyorBoyum 155 kilom 50 16 yaşindayim nasıl uzayabilirim
Mastürbasyon yapmak testesteronu yenilemez ne alaka? Testesteron yenilenmesi ne demek zaten yeni sperm üretir maksimum. Onun da boyla hiçbir alakası yok.13 yaşındayım boyum 172 ben genellikle çok uyurum ve baya bir süt içerim bide düzenli mast yap testesteronu yeniliyor
mast yapmak testesteronu artırmaz sık ve düzenli yaparsanız çokça mineral ve vitamin kayıbı yaşarsınız13 yaşındayım boyum 172 ben genellikle çok uyurum ve baya bir süt içerim bide düzenli mast yap testesteronu yeniliyor
benim boyumu uzatan ana etken mastMastürbasyon yapmak testesteronu yenilemez ne alaka? Testesteron yenilenmesi ne demek zaten yeni sperm üretir maksimum. Onun da boyla hiçbir alakası yok.
ebeveynlerin boyu kaçbenim boyumu uzatan ana etken mast
Dediği şeye bak gözüm görmesin seni defolbenim boyumu uzatan ana etken mast
Buna kesin konuşmak çok zor kral. Ergenliğe falan eğer geç girdiyse boy uzaması da geçikmiş olabilir. Benim anne tarafımda mesela 20 yaşında 3-4 cm uzayan adam var. Genden gene değişiyor yani kesin konuşmak doğru olmaz. En mantıklısı bi doktora görünmesi.kardeşim eger kız degilsen boyun bayagı kısaymış , 16 yaştan sonra boyun uzamaz. böyle kalırsın .
Neye göre ulaştın kardeşim bu veriye? 13 yaşındasın boyun istersen günde 20 kere çek istersen ayda 1 çek her türlü uzayacak zaten ne alakası var? Daha cinsel eğitim bile görmemişsin okulda burada saçma sapan tavsiye veriyorsunbenim boyumu uzatan ana etken mast
Biri 175 diğeri 152ebeveynlerin boyu kaç
Niyekardeşim eger kız degilsen boyun bayagı kısaymış , 16 yaştan sonra boyun uzamaz. böyle kalırsın .
Ya lütfen ne yapabilirimNeye göre ulaştın kardeşim bu veriye? 13 yaşındasın boyun istersen günde 20 kere çek istersen ayda 1 çek her türlü uzayacak zaten ne alakası var? Daha cinsel eğitim bile görmemişsin okulda burada saçma sapan tavsiye veriyorsun
Boy çoğunlukla genetikten etkilenir. Kişi boy üzerinde çok fazla etkili olamaz. Ama basketbol oynamak ve yüzmek gibi sporların da boy uzamada etkili olduğu görülmüştür. Sana tavsiyem çok takma. Sporunu yap sağlıklı beslen gerisini bırak eğer uzayacaksan hallolur zaten.Biri 175 diğeri 152
Mesaj otomatik birleştirildi:
Niye
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya lütfen ne yapabilirim