Sonra @PustiKafa gibi rüya et boyunun uzadığını.süt iç ve uyu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya de git bi loboyumu en son bir kaç ay önce ölçmüştüm şimdi gittim tekrar ölçtüm e ben zaten 1.80 olmuşum la
Sonra @PustiKafa gibi rüya et boyunun uzadığını.süt iç ve uyu.
Ya de git bi loboyumu en son bir kaç ay önce ölçmüştüm şimdi gittim tekrar ölçtüm e ben zaten 1.80 olmuşum la
bende kullanıyordum da işte korona başladı başlayalı sadece 2 defa bindim.Bende süt içmeme rağmen 1.75'im ama 5 yaşından beri bisiklet kullanıyorum.
Lanet olsun adamım(!) bende 16 yaşına gireceğim ama 1.75'im
yasaklar başlamadan önce neredeyse haftanın her günü akşam arkadaşımla bisiklete çıkıyorduk atlıyorduk dolanıyorduk avm ye falan gidiyorduk demekki faydası olmuşBende süt içmeme rağmen 1.75'im ama 5 yaşından beri bisiklet kullanıyorum.
Aynen okullar açıkken felan günde en az 10km sürüyordum.bende kullanıyordum da işte korona başladı başlayalı sadece 2 defa bindim.
Lanet olsun adamım(!) bende 16 yaşına gireceğim ama 1.75'im
Ne zaman ki babalarımız okula giderken olur gibi:Aynen okullar açıkken felan günde en az 10km sürüyordum.
bende 16 ma giricem yarın 1.71 imLanet olsun adamım(!) bende 16 yaşına gireceğim ama 1.75'im
bende 12.5 yaşındayım 175 imLanet olsun adamım(!) bende 16 yaşına gireceğim ama 1.75'im