Breaking bad üstüne Prison Break izlenir mi?

PB 4.sezonu biraz sıkıcı ama izlenir yorum da da bulunayım sevdiğim için izledim ama istek üzerine 5.sezon çıkarmaları olmamış 4.sezon bitince cigaranı hazırla bir boşluk oluşuyor

PB 4.sezonu biraz sıkıcı ama izlenir yorum da da bulunayım sevdiğim için izledim ama istek üzerine 5.sezon çıkarmaları olmamış 4.sezon bitince cigaranı hazırla bir boşluk oluşuyor
izlemeye değer mi peki 5. sezon. İstek üzerine çıktıysa dediğin gibi boş olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Better call saul aynı evrende geçen ve bb öncesini anlatan dizi hocam. BB seven onu da sever, o yüzden prisona geçmeden önce bcs izlerseniz iyi olur.

öyle desenize hocam. Keşke izlemeye ondan başlasaydım sonra breaking bad izlerdim. neyse

daha fantastik olurdu

izlemeye değer mi peki 5. sezon. İstek üzerine çıktıysa dediğin gibi boş olabilir

öyle desenize hocam. Keşke izlemeye ondan başlasaydım sonra breaking bad izlerdim. neyse

daha fantastik olurdu
Yok yok bb - bcs sırasıyla da izlenir sıkıntı olmaz.

Diziyle beraber mi o da yoksa? Araya sıkıştır diyince

emin misiniz beyler? bence biraz sindirip diğerine öyle başlıyım. Bu kadar aksiyondan sonra boşluğa düşer gibi olmayım sonra😀
Yok çok iyi gider ben La casa - Dark - Witcher - Breaking - Prison - Peaky olarak gitmiştim

Yok yok bb - bcs sırasıyla da izlenir sıkıntı olmaz.
sıkıntı olmaz da değişik olurdu. önce rdr 1 sonra 2 oynamak gibi

Yok çok iyi gider ben La casa - Dark - Witcher - Breaking - Prison - Peaky olarak gitmiştim
listemi yaptım bende
bb
bcs
pb
peaky

peaky de izlerim bu arada iyi getirdin aklıma

İzlenir hatta onun üstünü de the walking dead'de izlenir
arka sokaklar izlerim daha şerefli bu arada 5.sezon veya 6 olması lazım sonrasında ana konusu zombi olan dizi sadece toprak savaşlarına dönüyor çok saçma kolay kolay bi diziyi kötülemem hatta hiç kötülemem ama TWD benim izlerken en zevk alıp sonrasında en nefret ettiğim dizidir

arka sokaklar izlerim daha şerefli bu arada 5.sezon veya 6 olması lazım sonrasında ana konusu zombi olan dizi sadece toprak savaşlarına dönüyor çok saçma kolay kolay bi diziyi kötülemem hatta hiç kötülemem ama TWD benim izlerken en zevk alıp sonrasında en nefret ettiğim dizidir

Sıkıntı yok hocam. öyle gerçek dışı şeyler izlemiyorum zaten uzaylı zombili falan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,399
Üyeler
183,993
Son üye
mooran
Geri