firat sobutay
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 49
Nasıl oldu o ya? Bronze dan Plat a nasıl geçtiÖnce plat sonra OC.
Nasıl oldu o ya? Bronze dan Plat a nasıl geçtiÖnce plat sonra OC.
Haqqus başlığı gibiHerkese selamlaaarrr, @Emir Şensoydan ve @RevDeisDou ile parçalarıma overclock yaptık. Ve hiç beklemediğim bir olay gerçekleşti CTR ile test yaptığımda bronze aldım kendi yaptığım testte. Daha sonra tekrar test yaptık ve birde ne görelim??!?!! İşlemci silikonu Platinium çıktı şaka gibi Bunlarla birlikte xmp ayarlarını yaptığım ramlerim ekranıma görüntü vermiyordu ve şimdi daha yüksek bir değerde çok daha stabil çalıştırabildik.
Palit GTX 1660 Super (1980 Core , 8000 Memory Clock , 950mV)
XPG Adata Gammix 3200MHz Ram (3666MHz , 1.42V , CL18)
Ryzen 3 3100 (4.25GHz , 1.13V)
Bunları yaptık kendilerine teşekkür ediyorum yaklaşık 2 saat kadar uğraştık bu kadar uzun sürmesinin sebebi ise işlemcinin silikonunu öğrenmekti. Step 29'a kadar geldik ve cidden bayağ uzun sürdü...
Bu kadar kendilerine tekrar tekrar teşekkür ediyorum Elinize kolunuza sağlık ..ü
Alıntıyı görüntüle
Hiç OC yapmadım sadece turbo boost olayını açtım o kadar ondan sonra bronze'dan plat çıktı ama şöyle bir şey var ben bir şeyi yanlış yapmıştım diagnostics e bastıktan hemen sonra 10 saniyede test bitti bu kadar kötü olmasına imkan vermiyordum çünkü okuduğum konuda ctr konusunda yani biraz uzun süreceği yazıyordu 10 saniyede bitmesi biraz anormaldi yanlış bir şey olduğunu farkedemedim sadecePeki OC yi yaptıktan sonra mı Platinium çıktı?
Nasıl oldu o ya? Bronze dan Plat a nasıl geçti
Hahaha Valla Haqqus olduk heHaqqus başlığı gibi
@RevDeisDou Benimde ctr testi kısa sürüyor 1 dk falan anca çözümü neydi onun?Hiç OC yapmadım sadece turbo boost olayını açtım o kadar ondan sonra bronze'dan plat çıktı ama şöyle bir şey var ben bir şeyi yanlış yapmıştım diagnostics e bastıktan hemen sonra 10 saniyede test bitti bu kadar kötü olmasına imkan vermiyordum çünkü okuduğum konuda ctr konusunda yani biraz uzun süreceği yazıyordu 10 saniyede bitmesi biraz anormaldi yanlış bir şey olduğunu farkedemedim sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hahaha Valla Haqqus olduk he
Arkadşlar kusura bakmayında işlemci silikonu ne oluyorHerkese selamlaaarrr, @Emir Şensoydan ve @RevDeisDou ile parçalarıma overclock yaptık. Ve hiç beklemediğim bir olay gerçekleşti CTR ile test yaptığımda bronze aldım kendi yaptığım testte. Daha sonra tekrar test yaptık ve birde ne görelim??!?!! İşlemci silikonu Platinium çıktı şaka gibi Bunlarla birlikte xmp ayarlarını yaptığım ramlerim ekranıma görüntü vermiyordu ve şimdi daha yüksek bir değerde çok daha stabil çalıştırabildik.
Bunları yaptık kendilerine teşekkür ediyorum yaklaşık 2 saat kadar uğraştık bu kadar uzun sürmesinin sebebi ise işlemcinin silikonunu öğrenmekti. Step 29'a kadar geldik ve cidden bayağ uzun sürdü...
Bu kadar kendilerine tekrar tekrar teşekkür ediyorum Elinize kolunuza sağlık ..ü
Alıntıyı görüntüle
Hocam bu pinler ile üst kısımdaki bulunan demir mi diyeyim ona ne diyeyim siz anlayın işte arasında bulunan silikon siyah renkte oluyor hatta.. Kimisi ortadan ayırıp o silikonu değiştiriyor diye biliyorum debrid mi deniyordu o olaya ne deniyordu öyle bir şeydiArkadşlar kusura bakmayında işlemci silikonu ne oluyor
bi baan yardım etmedi ayıp etti amaHerkese selamlaaarrr, @Emir Şensoydan ve @RevDeisDou ile parçalarıma overclock yaptık. Ve hiç beklemediğim bir olay gerçekleşti CTR ile test yaptığımda bronze aldım kendi yaptığım testte. Daha sonra tekrar test yaptık ve birde ne görelim??!?!! İşlemci silikonu Platinium çıktı şaka gibi Bunlarla birlikte xmp ayarlarını yaptığım ramlerim ekranıma görüntü vermiyordu ve şimdi daha yüksek bir değerde çok daha stabil çalıştırabildik.
Alıntıyı görüntüle
Hocam karşılığında apex oynadık falan diyormuşum Eder ya çok kişi yardım istiyor hangi birimize yetişsin o da haklı kendince @RevDeisDoubi baan yardım etmedi ayıp etti ama
o zaman bana bronze çıkar şu anki şansımlaHocam bu pinler ile üst kısımdaki bulunan demir mi diyeyim ona ne diyeyim siz anlayın işte arasında bulunan silikon siyah renkte oluyor hatta.. Kimisi ortadan ayırıp o silikonu değiştiriyor diye biliyorum debrid mi deniyordu o olaya ne deniyordu öyle bir şeydi
apex karşılığında ise ben 441 lvl limHocam karşılığında apex oynadık falan diyormuşum Eder ya çok kişi yardım istiyor hangi birimize yetişsin o da haklı kendince @RevDeisDou
Öhhh hocam napıyorsunuz Ben 79 falanım ama oynamayalı epey oldu ya uzun aradan sonra ilk defa dün oynadım hızına yetişemedim bile oyunun çok hareketlenmiş oynayanların hepsi şuan ciddi oynayanlar yani 2 3 güne alışırızapex karşılığında ise ben 441 lvl lim
HhahahaaTitanyum vardır abe? Yollaaa, bir taksi yolllaaa...