Neler Yeni

Bronze diye girdik PLAT çıktı!!! (Overclock)

Öhhh hocam napıyorsunuz :D Ben 79 falanım ama oynamayalı epey oldu ya uzun aradan sonra ilk defa dün oynadım hızına yetişemedim bile oyunun çok hareketlenmiş oynayanların hepsi şuan ciddi oynayanlar yani 2 3 güne alışırız :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hhahahaa :D :D
ben sp4 ten oynuyorum pc alırsam yeniden başlamam lazım galiba cross prog. yok sanırım bende sezon 6 nın ortasından beri oynamıyorum sezon 7 geldi 4 ocaktada sezon 8 gelcek :(

Bergee

80+ Silver
ben sp4 ten oynuyorum PC alırsam yeniden başlamam lazım galiba cross prog. yok sanırım bende sezon 6 nın ortasından beri oynamıyorum sezon 7 geldi 4 ocaktada sezon 8 gelcek :(
Yeni karakter gelecek mi acep takip etmiyorum bayağdır :D en son revenant gelmişti o zamandır oynamıyordum

Bergee

80+ Silver

Hepra

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Bende de ryzen 3 3100 var bir nedenden dolayı sürekli ctr testinde mavi ekran yiyorum :( anakarttan olabilir diye tahmin ediyorum.

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
Herkese selamlaaarrr, @Emir Şensoydan ve @RevDeisDou ile parçalarıma overclock yaptık. Ve hiç beklemediğim bir olay gerçekleşti :D CTR ile test yaptığımda bronze aldım kendi yaptığım testte. Daha sonra tekrar test yaptık ve birde ne görelim??!?!! İşlemci silikonu Platinium çıktı şaka gibi :D Bunlarla birlikte xmp ayarlarını yaptığım ramlerim ekranıma görüntü vermiyordu ve şimdi daha yüksek bir değerde çok daha stabil çalıştırabildik.

Palit GTX 1660 Super (1980 Core , 8000 Memory Clock , 950mV)
XPG Adata Gammix 3200MHz Ram (3666MHz , 1.42V , CL18)
Ryzen 3 3100 (4.25GHz , 1.13V)

Bunları yaptık kendilerine teşekkür ediyorum yaklaşık 2 saat kadar uğraştık bu kadar uzun sürmesinin sebebi ise işlemcinin silikonunu öğrenmekti. Step 29'a kadar geldik ve cidden bayağ uzun sürdü...
Bu kadar kendilerine tekrar tekrar teşekkür ediyorum :) Elinize kolunuza sağlık ..ü

Alıntıyı görüntüle
Hocam yanlış anlamazsanız Bronze , Platinium terimleri Overclock da ne anlama geliyor ?

Hepra

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Herkese selamlaaarrr, @Emir Şensoydan ve @RevDeisDou ile parçalarıma overclock yaptık. Ve hiç beklemediğim bir olay gerçekleşti :D CTR ile test yaptığımda bronze aldım kendi yaptığım testte. Daha sonra tekrar test yaptık ve birde ne görelim??!?!! İşlemci silikonu Platinium çıktı şaka gibi :D Bunlarla birlikte xmp ayarlarını yaptığım ramlerim ekranıma görüntü vermiyordu ve şimdi daha yüksek bir değerde çok daha stabil çalıştırabildik.

Palit GTX 1660 Super (1980 Core , 8000 Memory Clock , 950mV)
XPG Adata Gammix 3200MHz Ram (3666MHz , 1.42V , CL18)
Ryzen 3 3100 (4.25GHz , 1.13V)

Bunları yaptık kendilerine teşekkür ediyorum yaklaşık 2 saat kadar uğraştık bu kadar uzun sürmesinin sebebi ise işlemcinin silikonunu öğrenmekti. Step 29'a kadar geldik ve cidden bayağ uzun sürdü...
Bu kadar kendilerine tekrar tekrar teşekkür ediyorum :) Elinize kolunuza sağlık ..ü

Alıntıyı görüntüle
CB20 testing neden kapalı ?

Bergee

80+ Silver
Maks kaç görür.Bu değere hangi sıcaklıkla ulaşır?
4.7'ye kadar yolu var hocam ama T6 Ultra ile.

Hocam yanlış anlamazsanız Bronze , Platinium terimleri Overclock da ne anlama geliyor ?
Hocam silikon kalitesini ölçüyorsunuz işlemciye zarar vermemek için :)

CB20 testing neden kapalı ?
Hocam bilmiyorum @RevDeisDou kapatmamı istedi o daha iyi bilir.

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Top Bottom