xSparkua. 80+ Silver Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 3,989 Reaksiyon skoru 2,033 24 Nisan 2021 #1 Onaylandı yazıyor son 7 gün işlemlerinde ne para çektim ne sattım fakat gördüğünüz gibi btc hesabımda 0 tl yazıyor paranın geçmesi lazım fakat neden yok yardım edebilecek varmı ?
Onaylandı yazıyor son 7 gün işlemlerinde ne para çektim ne sattım fakat gördüğünüz gibi btc hesabımda 0 tl yazıyor paranın geçmesi lazım fakat neden yok yardım edebilecek varmı ?
N Nvidia_GF_FX_500 80+ Silver Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 3,302 En İyi Cevap 3 Reaksiyon skoru 2,097 24 Nisan 2021 #2 Ekran görüntüsü aldığınız menü, gelen para mı yoksa giden para mı anlamadım. Coin gönderimde yapılan en sık hatalar; Farklı bir hesaba para göndermek (Yanlışlık veya virüs vasıtasıyla.) Farklı bir ağdan yine farklı bir ağa coin göndermek.
Ekran görüntüsü aldığınız menü, gelen para mı yoksa giden para mı anlamadım. Coin gönderimde yapılan en sık hatalar; Farklı bir hesaba para göndermek (Yanlışlık veya virüs vasıtasıyla.) Farklı bir ağdan yine farklı bir ağa coin göndermek.
xSparkua. 80+ Silver Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 3,989 Reaksiyon skoru 2,033 24 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Nvidia_GF_FX_500 yazmış: Ekran görüntüsü aldığınız menü, gelen para mı yoksa giden para mı anlamadım. Coin gönderimde yapılan en sık hatalar; Farklı bir hesaba para göndermek (Yanlışlık veya virüs vasıtasıyla.) Farklı bir ağdan yine farklı bir ağa coin göndermek. Devamı için tıklayın... gelen para
Nvidia_GF_FX_500 yazmış: Ekran görüntüsü aldığınız menü, gelen para mı yoksa giden para mı anlamadım. Coin gönderimde yapılan en sık hatalar; Farklı bir hesaba para göndermek (Yanlışlık veya virüs vasıtasıyla.) Farklı bir ağdan yine farklı bir ağa coin göndermek. Devamı için tıklayın... gelen para