Neler Yeni

Btc yükselişi üzerine

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Ztn patlayışını yapmış ve herkesin bildiği bi coin herkesin bildiği şey kazandırmaz
Neye göre patlayışını yapmış? Yıllardır yükseliyor düşüyor ama hep en yükseğe çıkıyor. Herkesin bildiği demişsin ama Bitcoin bu piyasanın babasıdır. Bitcoin yükselmez düşerse diğerleri de yükselmez. Büyük paralarla bu piyasaya girenlerin en güvenli limanı her zaman Bitcoin'dir.

Bitcoin, uzun vadede hep burada ve burada olmaya devam edecek ve yatırımcısına uzun vadede kazandırmaya devam edecek ytd.

H4ka4n

80+ Bronze
onbinlerce matik var soğuk cüzdanda oda yükselir
Mesaj otomatik birleştirildi:

kriptoyu paribudan bozdurup çeksek kripto vergisi geldi mi?
Hocam pek bilgim yok ama en sağlam binance içine girince farklı işler varsa bilemem birde şunu ekleyeyim bilmiyorsanız girmeyin insanlar bu işler için aylarca eğitim alıyorlar ve kazanan sayılı insan varken batan binlerce

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
özgür kaplan
Hocam pek bilgim yok ama en sağlam binance içine girince farklı işler varsa bilemem birde şunu ekleyeyim bilmiyorsanız girmeyin insanlar bu işler için aylarca eğitim alıyorlar ve kazanan sayılı insan varken batan binlerce
abi ben nft oyunlarıyla yaptım ya grafik flan bende anlamam öyle biriktiriyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

abi ben nft oyunlarıyla yaptım ya grafik flan bende anlamam öyle biriktiriyorum
bizim berber btc düşmeden önce bitcoin almış bilgisizlik işte bilmesen bile bişe çok yükseliyorsa illaki düşer düşünmek lazım 600 bini buhar oldu bin kere düşün 1 kere yap

Top Bottom