Bunu Herkes Söyleyebilir , Olabilir Edebilir Demek Sanal Para Borsasında Saçmalıktan İbaret.Google'da görüp merak ettiğim bi konu var sizinde görüşlerinizi merak ediyorumAlıntıyı görüntüle
10 yıl boyunca artış sabit olacaksa herkes bitcoine sahip olmak ister dolayısıyla arz talep ilişkisi sarsılır ve değeri düşer. Az muz çok para, çok muz az para.Google'da görüp merak ettiğim bi konu var sizinde görüşlerinizi merak ediyorumAlıntıyı görüntüle
Alıp uzun vade tutarsan zarar etmezsin. Büyük coinlerden bahsediyorum BTC, ETH gibi. 2017 çöküşünde bile tepeden alanlar hodl yaptıkları için kara geçtiler. Bu işler böyledir sen gider abuk subuk projelere paranı yatırırsan donunu da alırlar.manipülasyona fazla açık bir para kesinlikle paranızı yatırmayın size önce 3-5 bir şey verirler "aaaa kazanıyorum ben bu işi biliyorum" dersin sonra elinizde ne var ne yoksa hepsini alırlar. bu tür algıları denelerdir yapıorlar 100k olacak 200k olacak şimdide 400k başladı. kapana fare gelmes lazım tabi birilerinin büyük vurgun yapması için
2021 sonunda 100.000$ olacağı söylendi ama olmadı çünkü herkes ona göre işlem açıp para yatırmış idi herkesin düşündüğü gibi düşünmemek gerek farklı açıdan bakmak lazım. 2021 yılı sonu 100.000$ olacağı 5 kişi de demedi tüm piyasa yorumcuları öyle diyor idi karar senin illaki yükselir veya yükselmez birşeyler olacak lakin Balina değilim veya da telegram grubun da değilim anlaşıp operasyon yaptıklarını makaleden vsvs okumuştum araştırmanı 2021 sonu dediğim olaydan başlar isen belki fikir sahibi olursun sen de iyi forumlarGoogle'da görüp merak ettiğim bi konu var sizinde görüşlerinizi merak ediyorumAlıntıyı görüntüle
Hocam biseye yatırım yapacak olsam inanın bu btc olmaz yazıyı okuyunca dediğim gibi merak ettim sizler neler düşünüyorsunuz diye paylaştım2021 sonunda 100.000$ olacağı söylendi ama olmadı çünkü herkes ona göre işlem açıp para yatırmış idi herkesin düşündüğü gibi düşünmemek gerek farklı açıdan bakmak lazım. 2021 yılı sonu 100.000$ olacağı 5 kişi de demedi tüm piyasa yorumcuları öyle diyor idi karar senin illaki yükselir veya yükselmez birşeyler olacak lakin Balina değilim veya da telegram grubun da değilim anlaşıp operasyon yaptıklarını makaleden vsvs okumuştum araştırmanı 2021 sonu dediğim olaydan başlar isen belki fikir sahibi olursun sen de iyi forumlar
Ben düşünce olarak değil aslında piyasa da olup biteni anlatmak istedim inşallah faydalı olmuştur.Hocam biseye yatırım yapacak olsam inanın bu btc olmaz yazıyı okuyunca dediğim gibi merak ettim sizler neler düşünüyorsunuz diye paylaştım
Neden BTC olmaz?Hocam biseye yatırım yapacak olsam inanın bu btc olmaz yazıyı okuyunca dediğim gibi merak ettim sizler neler düşünüyorsunuz diye paylaştım
Ztn patlayışını yapmış ve herkesin bildiği bi coin herkesin bildiği şey kazandırmazNeden BTC olmaz?