Btwiin dağ bisikleti önerisi

Bende tam onu beğenmiştim sağolun
ikinci el alıcaksan dikkat et çoğu kişi atlayıp zıplayarak kullanıyor bu bisikletleri üstüne binince düz bir alanda sür bisiklette sekme varsa jantlar da ya akord sorunu vardır ya dikey yamukluk vardır sağa sola hafif sallanıyorsa onu hissetmezsin bile ama dikey sekmenin tamiri için de sanayiye gitmen gerekir uğraşmana değmez başka da bir sorun çıkmaz zaten dediğim gibi jantlar da dediğim olay varsa atlanıp zıplanılmış bisiklettir ben 2 metreden drop atıyordum ard arda uzun aralıklı bilidiğim bi spot var yaklaşık 40-50 km hızla tek tek atlıyordum hepsinden bunlar bisikleti genel olarak yoran şeyler o yüzden dikkatli ol alırken

ikinci el alıcaksan dikkat et çoğu kişi atlayıp zıplayarak kullanıyor bu bisikletleri üstüne binince düz bir alanda sür bisiklette sekme varsa jantlar da ya akord sorunu vardır ya dikey yamukluk vardır sağa sola hafif sallanıyorsa onu hissetmezsin bile ama dikey sekmenin tamiri için de sanayiye gitmen gerekir uğraşmana değmez başka da bir sorun çıkmaz zaten dediğim gibi jantlar da dediğim olay varsa atlanıp zıplanılmış bisiklettir ben 2 metreden drop atıyordum ard arda uzun aralıklı bilidiğim bi spot var yaklaşık 40-50 km hızla tek tek atlıyordum hepsinden bunlar bisikleti genel olarak yoran şeyler o yüzden dikkatli ol alırken
yok hocam 0 alicam kafam rahat
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

son 1 şey daha rr 520 ile 540 arasındaki fark nedir

yok hocam 0 alicam kafam rahat
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

son 1 şey daha rr 520 ile 540 arasındaki fark nedir
sıfırlar için konuşayım
sanırım kadro yüksekliği,
520: mekanik fren, şuan üstünde dandik bir arka aktarıcı, 80mm maşa
540:hidrolik fren, shimano altus arka aktarıcı acera vites kolları, 100mm güzel bir maşa
bildiklerim bunlar şuan ki sıfır 520 şehir için uygun ancak atlama zıplama teker yapma, için gayet kötü ayrıca 540 şehir içinde de daha çok iş yapacaktır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,538
Üyeler
188,121
Son üye
dolapderelisabrii
Geri