Neler Yeni

Bu 2 PC'den birisini alacağım sizce nasıl alınır mı?

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,385
İsim
Emir
Modart x alabilirim suan ona yakinim
Sana sistemler atılıp ille de itopyada ki sistemi alacaksan niye forum açıyorsun merak ediyorum.Bu mesaj tek şahsi değil genelleme yaparak söylüyorum konu açanlar yok benım attığım daha iyi falan diyerek kendilerini kandırmaya çalışıyorlar attığın sistemler neye göre daha iyi benimkinden daha iyi bilginiz yoksa rica ediyorum atılanları alın.

Gif Man

80+ Gold
Sana sistemler atılıp ille de itopyada ki sistemi alacaksan niye forum açıyorsun merak ediyorum.Bu mesaj tek şahsi değil genelleme yaparak söylüyorum konu açanlar yok benım attığım daha iyi falan diyerek kendilerini kandırmaya çalışıyorlar attığın sistemler neye göre daha iyi benimkinden daha iyi bilginiz yoksa rica ediyorum atılanları alın.
Senin Attığın Güzel Ama Stok Yok Galiba Mağazalardada 😅

Ayrıca Vatan > İtopya Her Koşulda ;)

Rapplerr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kerem parlak
Benim iyi dememin tek nedeni ben mhz bakiminda ben 3600 anakart ram işlemci olarak i5 atmisim sen 3200 anakart 3200 ram ryzen 5 5600 ben bu yuzden daha iyi gibi geldi dedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim butcem 27.5-30k arasi ekran karti 4060 veya 4060 ti işlemci 5 5600 yada intel i5 12100 veya ustu ram olarak fark etmek ssd ve sabit disk sart benim kosullarim bu gelip beni azarlicana yardim etsen daha mutlu oluruz

Top Bottom