Yavuz241
80+ Bronze
Arkadaşlar selamlar. Şu konuyu dün açtım ve durumu orada izah ettim. https://forum.donanimarsivi.com/konu/tamirci-telefonumu-baskasina-vermis.401704/page-3#post-4024954 Bugün babam şikayet etmeye gitti. Uyanık telefoncu babamın yanına gitmiş hocam beraber şikayet edelim diye. Ben size kısaca olayı tekrar anlatayım. Telefonum bozuluyor ve tamirciye gidiyor.(mahalle tamircisi bir daha gidersem Allah beni bildiği gibi yapsın) Tamirci adam buna yazılım atılması lazım diyor. Yarın bunu alın diyor .Bizde ertesi gün gidiyoruz ve adam telefonu yapamadığını yazılımdan başka sorunu olduğunu belirtiyor. Bunu İzmir götüreyim orda hallederler diyor ve bizde onaylıyoruz ç,ünkü başka yapabilecek yer yok. Bırakıyorum telefonu çünkü başka yapabileceğim bir şey yok. İzmire götürüyor ve bizi 1 aya yakın götürdüm işte yapılıyor ayaklarıyla bekletiyor. Sonunda telefon oluyor ve (burayı iyi okuyun birden fazla karakter geçecek) Telefonu benim bıraktığım tamirci bizi arıyor ve telefonun orada yapıldığını belirtiyor. Ertesi gün almaya gittiğinde orada tamir eden usta telefonları karıştırmış ve benim telefonumu başkasına vermiş. Yapan usta alan adamla iletişime geçiyor. Telefonu alan adam ben bunu artık vermem diyor. Gerisini üstü bıraktığım konudan okuyabilirsiniz. Yazarsam çok uzun olacak. İşte telefonun karıştığı dün belli oluyor. Bugün babam adamları şikayet etmeye gidiyor ve uyanık tamirci babama 'hocam adliyeye beraber gidelim bende geleyim diyor'. Babamda bu adamı alıp yanına gidiyor. Sonrasında telefonumu İzmirde yapan adam ve teslim alan adamı şikayet ediyor babam. Mahalle tamircisi ise kafası rahat. Bu adam tanıdık olduğundan babam şikayet etmiyor. Babam eve geldiğinde soruyorum işte baba hepsini şikayet ettiniz demi diye? Oğlum (adamın adını vermeyeyim.) X kişisi mahalle tamircisi oluyor. X abinle birlikte şikayet etmeye gittik şikayeti ettik. Bende babamın o adamla gittiğini duyunca resmen sinir hastası oluyorum. Aramızda sürtüşme oluyor. Şimdi babamı bütün gücümle ikna etmeye çalışıyorum. 2 kişi şu anda şikayet edildi. Bunlar Telefonumu başkasına veren usta ile teslim alan adam. Şimdi biz telefonu bizden alan mahalle tamircisini şikayet edebilir miyiz? Açıkcası zararımı mahalle tamircisi karşılaması için mesaj atacağım. Uzlaşma yoluna gideceğiz ilk. Adam terslerse yarın şikayete gitsek haklı olan biz mi oluruz o mu?
@muhammetsaglam hocam bayağı yardımcı oldunuz sağolun. Size de bir danışmak isterim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@muhammetsaglam hocam bayağı yardımcı oldunuz sağolun. Size de bir danışmak isterim.