Neler Yeni

Bu Amd nin sıkıntısı ne

KutsalAbi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mehmet Akif Demirci
Arkadaşlar pc yi açtığımda herhangi bir oyuna girdikten sonra 5 dk içersinde oyun drop yiyip crash veriyor ve amd wattman falan diyor eski driverları da denedim değişen sonuç yok
Ekran Kartı rx5500xt 4gb

keroc47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
keremcan dayı
Arkadaşlar pc yi açtığımda herhangi bir oyuna girdikten sonra 5 dk içersinde oyun drop yiyip crash veriyor ve amd wattman falan diyor eski driverları da denedim değişen sonuç yok
Ekran Kartı rx5500xt 4gb
aynı sorun bendede oluyordu güncellemelerle düzeldi. Hangi oyunda hata veriyor

En İyi Cevap
3
Ekran Kartı rx5500xt 4gb
ddu ile driverları kaldır kartın hangi markaysa sitesine gir yeni driver indir aygıt yöneticisini aç görüntü bağdaştırıcısına gir ve cihazı güncelle de indirdiğin dosya yolunu seçerek kurulumu bitir sorunun düzelir

keroc47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
keremcan dayı
bende watch dogs 2 de oluyordu sadece gelen güncellemelerle düzeldi. ara ara bilgisayar açılırken watman hatasını alıyorum. DDU ile driverını kaldırıp wqhl driverı indir

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
Gözüme ne çarparsa valla :)
Bende öyle sorun değil fakat vram sıkıntısı vardı ddu ile kaldırıp güncelleme yapmadım direk aygıt yöneticisinden yaptım

Burak.twitchNietral

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Burak Öztürk
Ekran Kartı rx5500xt 4gb
Bende de oluyordu son güncellemeden sonra ciddi şekilde azaldı ama şimdide fan hızı uçuyor.

Top Bottom