Arkadaşlar pc yi açtığımda herhangi bir oyuna girdikten sonra 5 dk içersinde oyun drop yiyip crash veriyor ve amd wattman falan diyor eski driverları da denedim değişen sonuç yok
Ekran Kartı rx5500xt 4gb
Ekran Kartı rx5500xt 4gb
aynı sorun bendede oluyordu güncellemelerle düzeldi. Hangi oyunda hata veriyorArkadaşlar pc yi açtığımda herhangi bir oyuna girdikten sonra 5 dk içersinde oyun drop yiyip crash veriyor ve amd wattman falan diyor eski driverları da denedim değişen sonuç yok
Ekran Kartı rx5500xt 4gb
aynı sorun bendede oluyordu güncellemelerle düzeldi. Hangi oyunda hata veriyo
Çoğunluk PUBG Steam ama bazı oyunlarda da oluyor mesala R6aynı sorun bendede oluyordu güncellemelerle düzeldi. Hangi oyunda hata veriyor
ddu ile driverları kaldır kartın hangi markaysa sitesine gir yeni driver indir aygıt yöneticisini aç görüntü bağdaştırıcısına gir ve cihazı güncelle de indirdiğin dosya yolunu seçerek kurulumu bitir sorunun düzelirArkadaşlar pc yi açtığımda herhangi bir oyuna girdikten sonra 5 dk içersinde oyun drop yiyip crash veriyor ve amd wattman falan diyor eski driverları da denedim değişen sonuç yok
Ekran Kartı rx5500xt 4gb
Bende de oluyordu son güncellemeden sonra ciddi şekilde azaldı ama şimdide fan hızı uçuyor.Arkadaşlar pc yi açtığımda herhangi bir oyuna girdikten sonra 5 dk içersinde oyun drop yiyip crash veriyor ve amd wattman falan diyor eski driverları da denedim değişen sonuç yok
Ekran Kartı rx5500xt 4gb