10-12 hak ederMerhaba Arkadaşlar, 2. El Olarak Bu Bilgisayar Alınır'mı? Kaç Tl Vermeliyim?
R5 5600X
16Gb DDR4 Ram
512Gb M.2 SSD
GTX 1660S 6Gb
A520 Anakart
600W Psu
Kasa ZOKO Yazıyor
Alabiliyorsan 10-11k almaya çalış bu fiyatın üzerine indirim yaptırabilirsen alabilirsin uygundur <3Merhaba Arkadaşlar, 2. El Olarak Bu Bilgisayar Alınır'mı? Kaç Tl Vermeliyim?
R5 5600X
16Gb DDR4 Ram
512Gb M.2 SSD
GTX 1660S 6Gb
A520 Anakart
600W Psu
Kasa ZOKO Yazıyor
Değmez o telefon ile daha iyi bilgisayar alabilirsin diye biliyorum eğer doğru bildiğim modelse bence takas yapma telefon sende kalsın daha iyi bir bilgisayar ihtiyacın olursa takas+para ile uyguna alırsın belki tavsiyem budur <3Peki Telefonumla Takası Kabul Ederse Veriyyimi ( Oppo Realme GT2 Pro ) 12/256 (1) Yıl Garantisi Devam Ediyor Kutu Faturası Mevcut
Yeşil Rengi Snapdragon Gen1 İşlemcisi Var. Tavsiyelerin İçin TeşekkürlerDeğmez o telefon ile daha iyi bilgisayar alabilirsin diye biliyorum eğer doğru bildiğim modelse bence takas yapma telefon sende kalsın daha iyi bir bilgisayar ihtiyacın olursa takas+para ile uyguna alırsın belki tavsiyem budur <3
Bilemedim kiPeki Telefonumla Takası Kabul Ederse Veriyyimi ( Oppo Realme GT2 Pro ) 12/256 (1) Yıl Garantisi Devam Ediyor Kutu Faturası Mevcut
Peki TeşekkürlerBilemedim ki
Peki TeşeBilemedim ki
Ben 24 Bin TL Ödemiştim Telefon İçinDeğmez o telefon ile daha iyi bilgisayar alabilirsin diye biliyorum eğer doğru bildiğim modelse bence takas yapma telefon sende kalsın daha iyi bir bilgisayar ihtiyacın olursa takas+para ile uyguna alırsın belki tavsiyem budur <3
Kesinlikle hayırPeki Telefonumla Takası Kabul Ederse Veriyyimi ( Oppo Realme GT2 Pro ) 12/256 (1) Yıl Garantisi Devam Ediyor Kutu Faturası Mevcut
Değmez şimdi baktım işlemcin falanda iyi değmez ciddenPeki Teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki Teşe
Ben 24 Bin TL Ödemiştim Telefon İçin