Bu bilgisayar bu oyunlara yeterli mi?

Alperen6

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
9000
Bütçem bu kadar. Çok fazla oyun oynayan biri değilim ama ara sıra cs:go, pubg veya pubgyi telefonumdan oynayıp da onun yerine GTA V oynayabilirim. İşimi görür mü sizce bu bilgisayar. Fiyatı 8600 TL işlemci 10. nesil i5 10300H RAM 16

Ekler

• Screenshot_2021-04-03-00-57-40-313_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-04-03-00-57-40-313_com.android.chrome.jpg
    355.4 KB · Hit: 78
Bildiğim kadarıyla Excaliburlar ısınıyor.

Bütçem bu kadar. Çok fazla oyun oynayan biri değilim ama ara sıra cs:go, PUBG veya pubgyi telefonumdan oynayıp da onun yerine GTA V oynayabilirim. İşimi görür mü sizce bu bilgisayar. Fiyatı 8600 TL işlemci 10. nesil i5 10300H RAM 16
Evet yeterli, fiyatı biraz pahallı geldi bana.

Bütçem bu kadar. Çok fazla oyun oynayan biri değilim ama ara sıra cs:go, PUBG veya pubgyi telefonumdan oynayıp da onun yerine GTA V oynayabilirim. İşimi görür mü sizce bu bilgisayar. Fiyatı 8600 TL işlemci 10. nesil i5 10300H RAM 16
Rahat oynarsın. PUBG de dahil. Benim sistemde bunla aynı. Pubg yüksekte 60-80 fps veriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Normalde biraz pahalı olabilir fiyatı ama Laptop için gayet makul bir fiyatı var.

Bütçem bu kadar. Çok fazla oyun oynayan biri değilim ama ara sıra cs:go, PUBG veya pubgyi telefonumdan oynayıp da onun yerine GTA V oynayabilirim. İşimi görür mü sizce bu bilgisayar

oynatır ama biraz pahalı geldi bana
Maalesef piyasa böyle. Baya araştırdım ama ram SSD böyle olup ucuz olanını göremedim

Evet yeterli, fiyatı biraz pahallı geldi bana.
Maalesef piyasa böyle. Baya araştırdım ama ram SSD böyle olup ucuz olanını göremedim

Bildiğim kadarıyla Excaliburlar ısınıyor.
Çok mu fazla ısınıyor

Çok mu fazla ısınıyor
Yüksek ısı şikayetleri yoğun olduğundan pek önermiyorum genelde.

Artık şu GTA nın abartılmasından sıkıldım. Bu sistem Cyberpunk bile açar ne gtası. 8 yılllık oyun çoğu sistem açar zaten. Ama ben gta 5 i o kadar sevmedim . Witcher 3 devam.

https://www.cimri.com/dizustu-bilgi...-15-6-inc-laptop-notebook-fiyatlari,746955754 bu attığım asus model ısınma sorunlu ama hem o asus rogdan hem de excaliburdan daha güçlü
Bu laptop da çok kaliteli bir laptop ne ısınma sorunu bulunmakta ne de malzeme kalitesi kötü baya da kaliteli eğer bütçe 800 tl artarsa önerim kesinlikle budur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,635
Üyeler
183,866
Son üye
oguzleyla
Geri