- Bütçe
- 9000
Bütçem bu kadar. Çok fazla oyun oynayan biri değilim ama ara sıra cs:go, pubg veya pubgyi telefonumdan oynayıp da onun yerine GTA V oynayabilirim. İşimi görür mü sizce bu bilgisayar. Fiyatı 8600 TL işlemci 10. nesil i5 10300H RAM 16
oynatır ama biraz pahalı geldi bana8600 lira bu pc
Evet yeterli, fiyatı biraz pahallı geldi bana.Bütçem bu kadar. Çok fazla oyun oynayan biri değilim ama ara sıra cs:go, PUBG veya pubgyi telefonumdan oynayıp da onun yerine GTA V oynayabilirim. İşimi görür mü sizce bu bilgisayar. Fiyatı 8600 TL işlemci 10. nesil i5 10300H RAM 16
Rahat oynarsın. PUBG de dahil. Benim sistemde bunla aynı. Pubg yüksekte 60-80 fps veriyorBütçem bu kadar. Çok fazla oyun oynayan biri değilim ama ara sıra cs:go, PUBG veya pubgyi telefonumdan oynayıp da onun yerine GTA V oynayabilirim. İşimi görür mü sizce bu bilgisayar. Fiyatı 8600 TL işlemci 10. nesil i5 10300H RAM 16
Normalde biraz pahalı olabilir fiyatı ama Laptop için gayet makul bir fiyatı var.Bütçem bu kadar. Çok fazla oyun oynayan biri değilim ama ara sıra cs:go, PUBG veya pubgyi telefonumdan oynayıp da onun yerine GTA V oynayabilirim. İşimi görür mü sizce bu bilgisayar. Fiyatı 8600 TL işlemci 10. nesil i5 10300H RAM 16
Bütçem bu kadar. Çok fazla oyun oynayan biri değilim ama ara sıra cs:go, PUBG veya pubgyi telefonumdan oynayıp da onun yerine GTA V oynayabilirim. İşimi görür mü sizce bu bilgisayar
Maalesef piyasa böyle. Baya araştırdım ama ram SSD böyle olup ucuz olanını göremedimoynatır ama biraz pahalı geldi bana
Maalesef piyasa böyle. Baya araştırdım ama ram SSD böyle olup ucuz olanını göremedimEvet yeterli, fiyatı biraz pahallı geldi bana.
Çok mu fazla ısınıyorBildiğim kadarıyla Excaliburlar ısınıyor.
Yüksek ısı şikayetleri yoğun olduğundan pek önermiyorum genelde.Maalesef piyasa böyle. Baya araştırdım ama ram SSD böyle olup ucuz olanını göremedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Maalesef piyasa böyle. Baya araştırdım ama ram SSD böyle olup ucuz olanını göremedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok mu fazla ısınıyor