Bu bilgisayar ne kadar eder?

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,740
i7 3770
16 GB 2x8 DDR3 RAM
HD 7570 GB
1 TB HDD

Bu kasa ne kadar eder? İkinci el fiyatlarına hakim insanlar yorum yaparsa iyi olur.

çok etmez temizse 2.5k yda 3.5k arası eder
Hocam temiz de ucuz demediniz mi? Ya insanları "Bak i7 + 16 GB RAM" vs. diye kandırmış olmak istemiyorum mahalle bilgisayarcilarınin vs. yaptıği gibi. Ama ucuza gitsin de istemiyorum millet neler yazmış.

Fiyatlara bakıp anlamadım. RX 550 + i3 6100'e de 5000 isteyen var i5 3. nesil + dandirik 15 yıllık ekran kartlı bilgisayara da.

Elimde emekliye ayrılan bir sistem var. Ortalama 5-10 senedir kullandık. Eski parçalarla hiç aram yok. Ölü fiyata da satmaya razıyım çünkü depoya kaldırılıp çürümeye bırakılacak. Yeni sisteme 1-2 destek olsa kaafi. Yorumlarınızı bekliyorum.

GPU: RX 570 4GB
CPU: R5 1400
ANAKART: Gigabyte A320M-H-CF
RAM: Crucial 2x8GB 2400mhz DDR4 ( CB8GU2400 C8JT modeli bu)
PSU: Thermaltake 700W (lp-700al2nh modeli) var.

DEPOLAMA: 1TB (wdc wd10ezex-00bbha0) HDD ve 256GB ADATA SU630 SSD var. Depolama birimlerinden en azından birisini ayırmak istiyorum.
Hocam temiz de ucuz demediniz mi? Ya insanları "Bak i7 + 16 GB RAM" vs. diye kandırmış olmak istemiyorum mahalle bilgisayarcilarınin vs. yaptıği gibi. Ama ucuza gitsin de istemiyorum millet neler yazmış.

Fiyatlara bakıp anlamadım. RX 550 + i3 6100'e de 5000 isteyen var i5 3. nesil + dandirik 15 yıllık ekran kartlı bilgisayara da.
Bende de bir emektar var. Konusunu açmıştım. Fikir olur belki diye alıntılıyorum. (Ortalama 4.5-5K demişlerdi)

Bende de bir emektar var. Konusunu açmıştım. Fikir olur belki diye alıntılıyorum. (Ortalama 4.5-5K demişlerdi)
Sizinkinin özellikleri neler? Bir de sizin konunun linkini alabilir miyim?

Sizinkinin özellikleri neler? Bir de sizin konunun linkini alabilir miyim?
Alıntılayınca atmıyor mu konuyu tam bilmiyorum .

Alıntılayınca atmıyor mu konuyu tam bilmiyorum .
Hocam sizin pc ile benimki arasında dağlar kadar fark var sizinki çok daha iyi.

Düşuk demişler size bayaği bence.

Valla baya kişinin orta fikri 5 de toplanıyor gibi. Senin sisteme arkadaş 2.5 3.5 diyince ben de garipsedim :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ha bana kalırsa 4 5 de fazla. Rahmetli gibi bir şey pc LOL felan anca açıyor.

Valla baya kişinin orta fikri 5 de toplanıyor gibi. Senin sisteme arkadaş 2.5 3.5 diyince ben de garipsedim :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ha bana kalırsa 4 5 de fazla. Rahmetli gibi bir şey pc LOL felan anca açıyor.
Forumdakiler genelde piyasanın ölü fiyatini verir hocam. Bir de İstanbuldaki fiyat ile küçuk ildeki fiyat da aynı olmaz. O parçaları çoğu ilde o fiyatin yakınına bile bulamazsınız.
(Genel konuşuyorum)

Fiyat düşük değil maalesef hakkı öyle. Sahibindenden toplasanız bile max 5.5k eder.
Sizin sisteme gelince de çok çok eski maalesef 3-3.5 anca eder dedikleri gibi. Ha küçük ildesindir piyasa bilmeyen insanlara şansa pahalıya verebilirsin o ayrı. Ama ederi 50tl fazlası değil maalesef. 5kya ddr4 rx580 sistem toplayabiliyorsun.

Forumdakiler genelde piyasanın ölü fiyatini verir hocam. Bir de İstanbuldaki fiyat ile küçuk ildeki fiyat da aynı olmaz. O parçaları çoğu ilde o fiyatin yakınına bile bulamazsınız.
(Genel konuşuyorum)
Ölü fiyatla alakası yok ederleri o kadar. 3 3500 en baba sizin sistemin edeceği.

Okey arkadaşlar teşekkürler.

Ben ölu fiyati diğer arkadaşın sistemi için konuştum.

Farklı fikir belirtmek isteyen olursa yine dinliyorum.

i7 3770=1000 TL

16 GB DDR3=700 TL (modele bağlı değişebilir artabilir azalabilir)

HD 7570= taş çatlasın 500 TL

1 TB HDD = 600 TL
Parçaların ortalama değerleri bu şekilde kasa psu anakart modeline göre 3-4 arası eder ama bazı anakartlar çok değerli üst segment bir anakartsa fiyat baya değişiyor eski nesillerde asus maximuslar felan vardı efsane anakartlardı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,815
Üyeler
183,470
Son üye
Kryll
Geri