CahitED
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 192
evet 100 fps oynayacak ama bel fıtığı olmayacakBoşver la 100 FPS oynasın her oyunu benim apu daha iyi
evet 100 fps oynayacak ama bel fıtığı olmayacakBoşver la 100 FPS oynasın her oyunu benim apu daha iyi
Yok kardeşim fazla kasmasağlık problemlerin mi var?
Hayır sadece yaşı küçük bildiğin gibi 13 yaşlarımızda iken her şey ile sidik yarıştırırdık daha doğrusu onu yapanlar hayla var da bunun gibi söyleyenler genellik ile çocuk.sağlık problemlerin mi var?
Abicim sanane adam laptop istiyor anladın mı.Adamın isteği laptop.Anladın mı abicim eminim daha bilgisayarın yoktur.Oda belirtsin adam gibi konusunu ozaman
Fakirse ben napayım koltuk alsınevet 100 fps oynayacak ama bel fıtığı olmayacak![]()
Arkadaş Neo modelini paylaşmamış mı ben mi yanlış gördüm. Neo diye bu yorumu yaptım zaten.
Erkek gibi açık tam adres verse gorucek çocuğuHayır sadece yaşı küçük bildiğin gibi 13 yaşlarımızda iken her şey ile sidik yarıştırırdık daha doğrusu onu yapanlar hayla var da bunun gibi söyleyenler genellik ile çocuk.
Kardeşim kimseye fakir diyemezsin hakkın yok.Fakirse ben napayım koltuk alsın
Tam adres niye vereyim tanımadığım birine?Erkek gibi açık tam adres verse gorucek çocuğu
arkadaşın problemleri var cevap vermeyinFakirse ben napayım koltuk alsın
He öyle mi olmuşKardeşim kimseye fakir diyemezsin hakkın yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tam adres niye vereyim tanımadığım birine?
Sen konuşma fazla cahil eminarkadaşın problemleri var cevap vermeyin
Hadi kardeşim yol al konuda kimse seni istemiyor çok çocukca laf yapıyorsun.He öyle mi olmuş