RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 49,845
Yarasa. (Bilen biliyor)Senin kafa yazik?
Yarasa. (Bilen biliyor)Senin kafa yazik?
Yarasa. (Bilen biliyor)
9.Yaş kaç?
612p yayın yapıyorum, 8GB RAM R3 3200g B450, RX 570 de var ama o bi ara bozuldu ama yayın yapmaya devam edebildim yine düşük ekran kartı gereksinimli oyunlarda, yani açıkçası bilgisayarın o oyunu açabiliyor ise olay internet hızına bağlı kaldı, galiba arkadaş da öyle demek istedi
Ekran kartı bozulunca Apu sistem oluyor oraya yazdım da işteanladım hocam 570 var ve APU sistem
Teşekkürler 400 tl altına önerebilir misiniz monitör?Açılabilir fakat güzel bir yayın akışı kontrolü için ikinci bir monitör tavsiye ederim.![]()
Benim ki de 8.nesil ama i5 bi fark olur mu çok büyükYazık kafana.
İşlemciyi yükseltmeye bak bu arada i7 8. nesil K ibareli bir işlemciye geçmen senin için iyi olacaktır.
Upload ınız kaç?Biraz daha üst versiyonu bende var. 900p de yayın açıyorum. Bunla da 720p de açarsın.
Teşekkürlre, 5 bitrae 720p60fps için yeterli midir?720p ya da 1080p yayın yapmasını sağlayan olay "Bitrate" internete bağlı, tabi 720p çözünürlükte oyun açıp 1080p yayın yapmaya çalışmıyorsan
Ekran kartı bozulunca R6 falan yapıyorum dememişsin. Daha düşük demişsin. Düşük sistemli oyunları açmakta bir sıkıntı yok ki. İşlemci en önemlisi yayın açarken. Ekran kartı senin ve izleyicinin göz sağlığı için önemli öyle diyeyim. Ekran kartını destekleyen şey de internettir.Ekran kartı bozulunca APU sistem oluyor oraya yazdım da işte
Çok fark eder i7 ile i5 arası.Teşekkürler 400 TL altına önerebilir misiniz monitör?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Benim ki de 8.nesil ama i5 bi fark olur mu çok büyük
Upload ınız kaç?
Teşekkürlre, 5 bitrae 720p60fps için yeterli midir?
İşlemci için bütçe var mı? Varsa ne kadar?Hmm, hangi i7 modelin önerirsiniz?