BU DERECE DEĞERİNDE BİR YANLIŞLIK OLMALI...

sezarius

80+
Reaksiyon skoru
5
Merhaba arkadaşlar Asus Strix RX580 OC Edition 8 GB lık ekran kartım var oyunlardaki değerlere baktığımda ekran kartı sıcaklığı 84-88 derece arası gösteriyor ekran kartına elimi değdirdiğimde elimi yakacak kadar sıcaklık gelmiyor ama nasıl çıkarım bu işin içinden ? 92134335_850823795433289_3373779776891256832_n.webp

Kullandığınız kasa ne?

Merhaba arkadaşlar Asus Strix RX580 OC Edition 8 GB lık ekran kartım var oyunlardaki değerlere baktığımda ekran kartı sıcaklığı 84-88 derece arası gösteriyor ekran kartına elimi değdirdiğimde elimi yakacak kadar sıcaklık gelmiyor ama nasıl çıkarım bu işin içinden ?Alıntıyı görüntüle
kasanızın hava akışı iyi mi? ?

Kanka disindaki plastik 88 dereceye cikmaz zaten icindeki vramlar falan cikar o dereceye ama derece normal mi bilemiyorum

o işlemcisinin sıaklığıdır kartın ortasında gibi düşün mesela ve çalışırken elini değdirme elektirik falan çarpar Allah korusun. plastik zaten o değerlere çıkmaz . kasan hava almıyorsa normal bi değer gibi geliyor bana ben 95 dereceleri de görmüştüm xD kasa kapağını açıp tekrar dene aynıysa bakım gerektiriyor olabilir. garantisi varsa aldığın yere götür fazla ısınıyor bunu düzeltin de yoksa aynı kartın macun değişim videolarını izleyip kendin de yapabilirsin ama kalitelli bir macun kullanman lazım 20 tllik çin malı macun kullanma katsayısı 5 W/m-k veya üzeri olsun

580 nin tdp değeri yüksek yük altında bu sıcaklık normal

Kapak açıkken test et

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,076
Üyeler
191,030
Son üye
ukucukk