Bu dönemde hala mining yapılır mı?

khal

80+
Reaksiyon skoru
25
Merhabalar arkadaşlar. Mining hakkında pek bir bilgim yok sizlere danışmak istedim. Son dönemde Çin in de kripto paralara karşı aldığı tavır vs malum. Mining in şuan ki durumu nedir? Kazım işi hala karlı mıdır? Mining in ömrü bitmeye yakın mıdır sizce? İndirimli sistem kovalayıp başta tek bir kartla girmeyi düşünüyorum. Bilgili arkadaşlar düşüncelerini paylaşırsa sevinirim

Tek kartla Yapma bir şey kazanamassın şuanki ekran kartı ffiyatları ilede kazım yapmanın anlamı yok
4k bandında 1660s/8gb rx580
9k bandında 3060ti-3070
Gibi kartlar bulamadıgınız müddetçe bu işe sıfırdan girilmez

Merhabalar arkadaşlar. Mining hakkında pek bir bilgim yok sizlere danışmak istedim. Son dönemde Çin in de kripto paralara karşı aldığı tavır vs malum. Mining in şuan ki durumu nedir? Kazım işi hala karlı mıdır? Mining in ömrü bitmeye yakın mıdır sizce? İndirimli sistem kovalayıp başta tek bir kartla girmeyi düşünüyorum. Bilgili arkadaşlar düşüncelerini paylaşırsa sevinirim
Eth çok düşüyor girmenizi önermem.

Şuan karlı ama geleceği belirsizleşti biraz.

• Beğen
Reaksiyonlar: khal
Tek kartla Yapma bir şey kazanamassın şuanki ekran kartı ffiyatları ilede kazım yapmanın anlamı yok
4k bandında 1660s/8gb rx580
9k bandında 3060ti-3070
Gibi kartlar bulamadıgınız müddetçe bu işe sıfırdan girilmez
Hocam abdullah abinin çıkaracağı 2060 li sistemi yetişebilirsem almayı düşünüyorum. Ne diyorsunuz?

Eth çok düşüyor girmenizi önermem.
Hocam biraz araştırdım nicehash ile girmeyi düşünüyorum. Öğrendiğim kadarıyla anlık en iyi kazımı yapabileceğinden kazım yapıp ödemeni bitcoin olarak veriyormuş. Çok bilgim yok ama illa eth olacak diye bir koşulum yok yani.

Kazım halen karlı şubat ayında başlayanlar var bu işe eth 1.000 dolar iken herkes taktı fişi çalıştırdı makineyi şuan alınan miktar şubat ayı ile aynı olduğunu düşünürsek bile neden karlı olmasın. Eth 1.500 dolar altına düşmediği sürece kazanç ve kazım her daim devam edecektir. Şuan ki veriler bile yeterli kazım için ama şuan elinde bir yatırım yoksa günümüzdeki fiyatlar ile girmek risk.

Geri