Bu durumda iphone 15 alır mıydınız

iphone 15

• al

Oylar: 11 37.9%
  • alma

Oylar: 18 62.1%

• Oy kullanan toplam üye
    29
yani al sat yapmicam ama telefon işlevini yitirmeden (bataryası çok kötü duruma gelmeden, kasmalar donmalar başlamadan vs.) geri satarım
neden trde alınacak bi cihaz değil dediğinizi de merak ettim
Ben trde alınacak bir cihaz değil demedim, ikinci el önemliyse iphonden başka telefon almayın dedim. ikinci eli en hızlı telefon. Ama özellik olarak bakınca yapay zekası falan beni samsung daha mutlu ediyor. Özellikle fotoğraf düzenleme olayı inanılmaz samsungda.

durumu kısaca şöyle özetliyim elimde bir miktar para var lise son öğrencisiyim ve internetten para kazanabiliyorum, aylık 5-10k bandında
telefonum da iş görmemeye başladı artık değiştirmeyi düşünüyorum samsung ve iphone arasında iphone seçme sebebim al sat ile uğraşan tanıdıklarım iphone un piyasada elden çıkarması daha kolay ve karlı olur tavsiyeleri üzerine. 15 sebebi ise bütçemin az çok o aralıkta olması ve son model bişeye ihtiyacım yok 15 fazlasıyla işimi görür oyun vs. oynamicam zaten

ek bilgi, telefonu en fazla 3 bilemedin 4 sene işimi görmesi için alıyorum ömürlük cihaz olarak bakmayın
alma bi kaç aya bozulur ve daha ucuza daha güçlüleri var

Ayrıca 4+4 sistemi pandemi de geldi orjinal olan 2+2 ye çekiyoruz dese devlet elinde patlar telefon
Kimsenin elinde patlamaz zaten üçte bir parasını aldıktan sonra sıkıntısı yok cihazın ben şahsen tüm yaz boyunca Wi-Fi’ye bağlı dükkanda sabah evden okula ve okuldan eve gelme dışında neredeyse hiç mobilyaları kullanmıyorum benim gibi olan insanlar için çok mantıklı ha ben yurtdışı cihaz mı kullanıyorum hayır kullanacak olursam da mi serisi son nesil ya da bir öncekini ultra alırdım küçük telefon sevmeme rağmen çünkü muhteşem cihazları

İkinci eli düşünerek telefon alacaksanız iphone ama diğer konularda samsung alınır. Bu arada samsungun üst serilerinide ikinci elde rahatlıkla satarsın. Sadece iphone kadar fiyat artışı bekleme.

belli bir seviyeden sonra işte işlemcisinin çekirdek sayısı daha da fazla olsun yapay zekası daha da iyi olsun gibi şeyler çok umrumda olmuyor o noktada da iphonedaki ikinci el piyasasının hareketliliği beni iphone almaya itiyor

Yani saçma düşünülüyor bence o fiyat bandında en iyisi s25. 6k dan fazla fark var. O paraya altın alsan 3-4 sene sonra daha karlı olursun.

durumu kısaca şöyle özetliyim elimde bir miktar para var lise son öğrencisiyim ve internetten para kazanabiliyorum, aylık 5-10k bandında
telefonum da iş görmemeye başladı artık değiştirmeyi düşünüyorum samsung ve iphone arasında iphone seçme sebebim al sat ile uğraşan tanıdıklarım iphone un piyasada elden çıkarması daha kolay ve karlı olur tavsiyeleri üzerine. 15 sebebi ise bütçemin az çok o aralıkta olması ve son model bişeye ihtiyacım yok 15 fazlasıyla işimi görür oyun vs. oynamicam zaten

ek bilgi, telefonu en fazla 3 bilemedin 4 sene işimi görmesi için alıyorum ömürlük cihaz olarak bakmayın
Hocam internetten nasıl kazanıyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,362
Üyeler
183,830
Son üye
Fur0120
Geri