akıllı kuş
80+ Gold
Dahası
Ne gerek var markalı şeylere giriyom ben pazara alıyorum 50-100tl lik elbiseler gayette güzel duruyor üstümde
Harbi iyi kazanıyorsundur, bir şeyler biliyorsundur. Bir şey diyemem. Ama bir insanın bu yaşta (herhalde reşit değilsin) tüm gelir kaynağını sanal paralara bağlaması pek akıl karı değil.Ailem den ayrılma yaşına gelmedim fakat elimde bitcoin var çoğu şeyi kendim alıyorum kendi paramla
Beynin var mı?Öğretmenlik ne alaka
Cidden ?Öğretmenlik ne alaka
Ya ben diyorum bu adam efso! Her tespiti tam nokta atışı lan Allah kahretmeyecesi!Ekonomi Kötü
Bu Yüzden İndirim Profesörü Oldum
Evet bu doğru. Gün içerisinde 2 defa etiket değiştirilen firmalardan birisi.Benim dayım BİM'de mağaza müdür yardımcısı, her gün defalarca etiket değiştiğini söylüyor ve 4 yıldır çalışıyor.
"Zararın neresinden dönersen kârdır!" sözünü unutmamak lazımEkonomi bu saatten sonra iyi olmaz, ki dünyanın düzeni artık eskisi gibi olmayacak, gün geçtikçe her şeyin kötüye gittiğini asla unutmamak lazım.
Zararı felan geç kardeşim, dünyanın sonu öyle böyle gelecek o yüzden ben akışına bıraktım ve şaşırmıyorum okuyorum gelecekte insanlığı neler bekliyor öğrenmiş oldum, o yüzden iyi olmayacak hiç bir şey.Evet bu doğru. Gün içerisinde 2 defa etiket değiştirilen firmalardan birisi.
"Zararın neresinden dönersen kârdır!" sözünü unutmamak lazım
İkimiz farkı ilahlardan bahsediyoruz herhalde hocam, benim bildiğim şeyse ne demekEğer bahsettiğin benim bildiğim şeyse o her yerde! Sadece Türkiye'de değil.
Artık sadece çorap alabilirsin.Ben hep 50tl lik alıyom.
1. Düzgün konuş benimleBeynin var mı?
"ADAM GİBİ BİR İŞİN OLMAZSA YAŞAMAZMIŞSIN" yazısından sonra anlayamadığın nokta neresi?
ADAM GİBİ BİR MESLEK DEĞİL Mİ ÖĞRETMENLİK? birader ne yaşıyorsunuz cidden seviyeye bakar mısın!
Benim çocuklarımdan sen gibileri varsa uzak dursun. Olaya bak ne alaka diye de mesaj yazıyor