Clusay
80+
- Reaksiyon skoru
- 167
9070xt nitro plus versiyonlarinda coil whine sorunu var, forumda konu acan birkac kişi olmustuBence 9060 xt fiyat ve vram olarak beklediğim gibi hatta hala biraz pahalı ama 9070xt nitro plus veya tuf düşünüyorum onlar saçma fiyatlarda. 5060 ti 16 gb fiyatını da saçma buluyorum ve 8gb da pişman olacağımı düşünüyorum. O sebeple geriye bir tek benim için mantıklı 16gb 9060xt kalıyor. O da hala biraz pahalı geliyor ama sanırım en mantıklısı o
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Doğru söylüyorsun estetik kaygıyı ve yapıyı bozacağım zaman gelecek ama bugün hala estetik kaygı ve ekosistemimi korumak istiyorum. O sebeple ekstra 5k vermeyi kendimi ikna ettim![]()
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende aynı şekilde 20 yılı geçen bir kullanıcıyım ne demek istediğini anlıyorum. Fiyatlar eşit olsaydı bile Nvidia'nın umursamaz politikasına sadece tepki olsun diye bile amd seçebilirdim. amd sevdiğimden de değil hepsi kar amaçlı şirketler tabi anlıyorum. 5070 16 gb olsaydı şuanki fiyatına bence değerdi ama bu seferde 5070 ti satamazlardı. 5070 süper beklemeyi düşündüm ama zaten bütçem kısıtlı kasmaya gerek yok diye 9060xt 16gb düşünüyorum![]()