Yardım Bu ekran kartlarından fiyatlarına göre hangisi alınır?

Bence 9060 xt fiyat ve vram olarak beklediğim gibi hatta hala biraz pahalı ama 9070xt nitro plus veya tuf düşünüyorum onlar saçma fiyatlarda. 5060 ti 16 gb fiyatını da saçma buluyorum ve 8gb da pişman olacağımı düşünüyorum. O sebeple geriye bir tek benim için mantıklı 16gb 9060xt kalıyor. O da hala biraz pahalı geliyor ama sanırım en mantıklısı o :peeposad::peepokalp:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Doğru söylüyorsun estetik kaygıyı ve yapıyı bozacağım zaman gelecek ama bugün hala estetik kaygı ve ekosistemimi korumak istiyorum. O sebeple ekstra 5k vermeyi kendimi ikna ettim :D :peeposad::peepokalp:

Bende aynı şekilde 20 yılı geçen bir kullanıcıyım ne demek istediğini anlıyorum. Fiyatlar eşit olsaydı bile Nvidia'nın umursamaz politikasına sadece tepki olsun diye bile amd seçebilirdim. amd sevdiğimden de değil hepsi kar amaçlı şirketler tabi anlıyorum. 5070 16 gb olsaydı şuanki fiyatına bence değerdi ama bu seferde 5070 ti satamazlardı. 5070 süper beklemeyi düşündüm ama zaten bütçem kısıtlı kasmaya gerek yok diye 9060xt 16gb düşünüyorum :peeposad::peepokalp:
9070xt nitro plus versiyonlarinda coil whine sorunu var, forumda konu acan birkac kişi olmustu

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1
Bence illa Asus olcaksak 9060 al
Ama marka takıntın yoksa galaxın rtx 5060 ti 16 gbsini alabilirsin

Galaxın kartlara piyasaya göre çok ucuz ve soğutmasıda çok iyi
Şuan için marka takıntım var biliyorum mantıksız olsa da estetiği bu kasamda koruyacağım bir dahakine bozarım inşallah :peeposad::peepokalp: teşekkür ederim

9070xt nitro plus versiyonlarinda coil whine sorunu var, forumda konu acan birkac kişi olmustu
Bunu bilmiyordum, paylaştığınız için teşekkürler. Benim Tuf 7800xt vardı onda da vardı.

doğru hocam daha uygun pek çok model var en uygunu ve mantıklı olanı da saphire pulse olur aslında ama pek mantıklı düşünmüyorum :'(:peeposad: sırf tuf bir ekosistemim var bozacağım ama bir sonraki maceramda artık inşallah :) teşekkürler.:peepokalp:
Eko sistem varsa seviyorsan garanti al seriyi bozma

• Beğen
o kadar haklısın ki bunu kabullenmek beni sadece üzdü :D ama şimdilik devam edeyim sonra pişman olurum çünkü ben kendimi biliyorum :D çok teşekkür ederim gerçekten çok haklı bir yorumdu :D

tuf 9060 xt 16gb 22400 e peşin fiyatına 3 taksitle n11den 1500tllik indirim kuponuyla ile birlikte aldım.

Tuf 5060ti 16g dün hb premiuma özel 27.9du. Alacaksan tekrar indirim gelecek bence tetikte kal.

• Beğen
asus tuf 5060 ti 8 gb 19.5k
asus tuf 5060 ti 16 gb 29k
asus tuf 9060 xt 16 gb 24.8

fiyatlar bu şekilde sizce hangisini almalı?
8 gb kart alınmaz hocam bitti devri kapandı artık 5060 ti de 29k hayatta etmez en iyisi 9060 xt kazıklanmaya gerek yok sırf adı nvidia diye

• Beğen
Tuf 5060ti 16g dün hb premiuma özel 27.9du. Alacaksan tekrar indirim gelecek bence tetikte kal.
evet biliyorum bende de sonradan farkettim ve premium var. Söyeldiğin için çok teşekkürler. :peepokalp: Ama genede pahalı geldi 9060xt 22.4 e aldım. peşin fiyatına 6 değil de 3 taksitle aldım.

8 gb kart alınmaz hocam bitti devri kapandı artık 5060 ti de 29k hayatta etmez en iyisi 9060 xt kazıklanmaya gerek yok sırf adı nvidia diye
aynen onu aldım 22.4 e denk getirdim n11de 1500 tl lik kuponla iyi oldu teşekkürler :peepokalp:

evet biliyorum bende de sonradan farkettim ve premium var. Söyeldiğin için çok teşekkürler. :peepokalp: Ama genede pahalı geldi 9060xt 22.4 e aldım. peşin fiyatına 6 değil de 3 taksitle aldım.
Hayırlı olsun. :blobdance:

• Beğen
  • Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,400
Üyeler
184,620