Neler Yeni

Bu fiyata bu sistem nasıl beyler

Egean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ege

LeviN01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Çiko
Pahalı
bence ti super bulurusn o fiyata artı ram bile 2x16 değil

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Görkem
bu sistemi almayı dusunuyorum fıyatına gore nasıl ekran kartı ile işlemci darboğaz yaparmı yada bu fiyata bildiğiniz daha iyi sistemler varmı
biraz muallak bir durum
tamam sıvı soğutma var maliyeti yükseltiyor
tamam asus kasa var maliyeti yükseltiyor
tamam asusun 3 fanlı ekran kartı var fiyatı yükseltiyor da

fiyat perforamansdan uaklaşıyor sistem
haftalarca şu tarz bir sistemi 1000-1250 tl lik kule tipi fanla sattılar ki o fan gayet iyi iş görür
şu sistemin fiyatını yükseltmek için bir çok şeyi yükseltiyorsun m2 ssd yi gen3 te tutuyorsun gen4 le arasında (fiyat performans gen4) 200-300 tl oynar oda 50k lık sistemde satıcıya koymaz birde bu sisteme 2x16 ram yakışır
Mesaj otomatik birleştirildi:

örnek bildiğin sistem varmı acaba rica etsem paylaşırmısın
peşin mi almayı düşünüyorsunuz
taksitle mi
taksitse hangi banka kartı ile minimum kaç taksit düşünüyorsunuz

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
843
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Parça kaliteleri çok güzelmiş. Asus sistem yapmışlar. Bir tek ramin cl değeri kötü ve daha güzel bir ssd seçilirmişti. Fiyat olarak bakarsak da 40.000 TL civarlarına 4070 Super sistem bulabilirsin. Tabi kii her parça Asus olmaz ama muadili olur.

LeviN01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Çiko

Egean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
biraz muallak bir durum
tamam sıvı soğutma var maliyeti yükseltiyor
tamam asus kasa var maliyeti yükseltiyor
tamam asusun 3 fanlı ekran kartı var fiyatı yükseltiyor da

fiyat perforamansdan uaklaşıyor sistem
haftalarca şu tarz bir sistemi 1000-1250 tl lik kule tipi fanla sattılar ki o fan gayet iyi iş görür
şu sistemin fiyatını yükseltmek için bir çok şeyi yükseltiyorsun m2 ssd yi gen3 te tutuyorsun gen4 le arasında (fiyat performans gen4) 200-300 tl oynar oda 50k lık sistemde satıcıya koymaz birde bu sisteme 2x16 ram yakışır

peşin mi almayı düşünüyorsunuz
taksitle mi
taksitse hangi banka kartı ile minimum kaç taksit düşünüyorsunuz
peşin

Parça kaliteleri çok güzelmiş. Asus sistem yapmışlar. Bir tek ramin cl değeri kötü ve daha güzel bir ssd seçilirmişti. Fiyat olarak bakarsak da 40.000 TL civarlarına 4070 Super sistem bulabilirsin. Tabi kii her parça Asus olmaz ama muadili olur.
sistem benimde hoşuma gitti marka takıntısı da ver bende bide almışken hani galax falan degılde asus alayım msi alayım kafasındayım ne kadar dogru bılmıyorum :D

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
843
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
peşin

sistem benimde hoşuma gitti marka takıntısı da ver bende bide almışken hani galax falan degılde asus alayım msi alayım kafasındayım ne kadar dogru bılmıyorum :D
Valla bana kalırsa gayet kötü bir düşünce çünkü hani Galax dediğiniz markanın soğutma performansı hiçte kötü değil taaabii ki şöyke bir şey söyleyeyim, 2 senedir rx 6650 xt kullanıyorum Asus'un sıcaklık değerlerinde en ufak sekme bile olmadı sıfır ki haliyle gerçekten mükemmel bir dayanıklılığı varmış.

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Görkem
peşin

işte burda büyük hatalar ediyorsunuz
sistem özelinde değil genel düşünce tarzı ile
sadece marka üzerinden yola çıkarak alışveriş yapılmaz

geçmişte cayır cayır yanan asus ürünlerini de biliyoruz
msi ürünlerini de
4060 serisinden en sıcak çalışan gigabyte windwforce da mesela

hemen gidip galax a satılın veya asusdan çok daha ucuz diye gidin palit inno 3 d alın da demiyorum

ama deneyimlenmiş kullanıcı onayından geçmiş bu markalar da gayet iyidir

Egean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ege
Valla bana kalırsa gayet kötü bir düşünce çünkü hani Galax dediğiniz markanın soğutma performansı hiçte kötü değil taaabii ki şöyke bir şey söyleyeyim, 2 senedir rx 6650 xt kullanıyorum Asus'un sıcaklık değerlerinde en ufak sekme bile olmadı sıfır ki haliyle gerçekten mükemmel bir dayanıklılığı varmış.
dedıgım gıbı almısken guzel bısey almak ıstıyorum markadan artan fıyat cok onemlı degıl acıkcası bana sadece 50-60 bandında marka ve guzel parcaları olan bı pc lazım :D

işte burda büyük hatalar ediyorsunuz
sistem özelinde değil genel düşünce tarzı ile
sadece marka üzerinden yola çıkarak alışveriş yapılmaz

geçmişte cayır cayır yanan asus ürünlerini de biliyoruz
msi ürünlerini de
4060 serisinden en sıcak çalışan gigabyte windwforce da mesela

hemen gidip galax a satılın veya asusdan çok daha ucuz diye gidin palit inno 3 d alın da demiyorum

ama deneyimlenmiş kullanıcı onayından geçmiş bu markalar da gayet iyidir
cogu kısı boyle dusunuyor ve bence dogruda fakat ben yenemedım marka takıntımı yapacak bısey yok o yuzden sızlerden yardım ıstıyorum ornek 1 2 sistem atarsanız 55-60 bandında çok sevinirim

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
843
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
dedıgım gıbı almısken guzel bısey almak ıstıyorum markadan artan fıyat cok onemlı degıl acıkcası bana sadece 50-60 bandında marka ve guzel parcaları olan bı pc lazım :D
Valla dediğim gibi sistem iyi güzel markalar fakat ram özellikle cl 48 olması hiç yakışmıyor bu kalite de ki sisteme. Bari Kingston olanı al alırsan da ileri de bir tane daha aynısından alır 32 GB yaparsın. Ssd hadi oda daha iyisi olsa çok iyi olurdu da 1 tb koymuşlar gönlümüz hoş olsun diye biz de gönlümüz hoş oldu diyelim kalsın oda. Anakartın zaten çift m2 slotlu ileri de yetmediği yerde çakarsın kaliteli bi dramli ssd windowsu falan da ona kurarsın mükemmel olur. Dediğimi de unutma 40.000 TL civarlarına da alabilirsin 4070s ve 7500f sistemi. Tek tek de toplayabiliriz bu arada parçalar demir gibi sağlam olur ama fiyat ne olur kestiremiyorum.

Egean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ege
Valla dediğim gibi sistem iyi güzel markalar fakat ram özellikle cl 48 olması hiç yakışmıyor bu kalite de ki sisteme. Bari Kingston olanı al alırsan da ileri de bir tane daha aynısından alır 32 GB yaparsın. Ssd hadi oda daha iyisi olsa çok iyi olurdu da 1 tb koymuşlar gönlümüz hoş olsun diye biz de gönlümüz hoş oldu diyelim kalsın oda. Anakartın zaten çift m2 slotlu ileri de yetmediği yerde çakarsın kaliteli bi dramli ssd windowsu falan da ona kurarsın mükemmel olur. Dediğimi de unutma 40.000 TL civarlarına da alabilirsin 4070s ve 7500f sistemi. Tek tek de toplayabiliriz bu arada parçalar demir gibi sağlam olur ama fiyat ne olur kestiremiyorum.
anladım teşekkür ederim ssd yi ne yapsam daha ıyı olur neye yukseltmelıyım

yada mesela işlemciyi upgrade etmelımıyım 1k verıp 7600 e yada 8400f e

LeviN01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Çiko
7600 daha iyi ama 7500f arasında fark yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri