Neler Yeni

Bu fiyata Mondial drift l alınır mı?

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Fettah Özalp
İlk motorum olacak yaşım 17, motor tanıdıktan km 4600 çizik kusur yok sıfır gibi 2023 siyah. Fiyat 45.000 TL pazarlık yapabilirim sizce alınır mı ilk motor için yoksa 20k daha koyup raider mi alınmalı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Upupup
İlk motorum olacak yaşım 17, motor tanıdıktan km 4600 çizik kusur yok sıfır gibi 2023 siyah. Fiyat 45.000 TL pazarlık yapabilirim sizce alınır mı ilk motor için yoksa 20k daha koyup raider mi alınmalı?

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Ferhat Bilgi

Upupup
Bu fiyata mükemmel bence ama neden bu kadar ucuz km falan mı değişik veya bir sorunu mj var kaza mı yapmış bi art niyet olmasın raider ile arasında bana kalırsa 20k lık fark yok

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Fettah Özalp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu fiyata mükemmel bence ama neden bu kadar ucuz km falan mı değişik veya bir sorunu mj var kaza mı yapmış bi art niyet olmasın raider ile arasında bana kalırsa 20k lık fark yok
Art niyet olacağını düşünmüyorum durumları kötü acil satması lazım, ama driftl ye oldu bitti için ısınmıyor görünüş olarak hoşuma gitmiyor kitlesi kötü tvs e karşı top speed olsun veya tork olsun çok zayıf. Sizce böyle bir drift l mi yoksa 20 25k da tvs raider mi?

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Ferhat Bilgi
Art niyet olacağını düşünmüyorum durumları kötü acil satması lazım, ama driftl ye oldu bitti için ısınmıyor görünüş olarak hoşuma gitmiyor kitlesi kötü tvs e karşı top speed olsun veya tork olsun çok zayıf. Sizce böyle bir drift l mi yoksa 20 25k da tvs raider mi?
Çok zayıf değil sadece zayıf kesinlikle bu fiyata dediğin gibiyse beğenmesen de al en kötü al sat yaparsın

20k değecek fark yok dediğim gibi seni raidere karşı baya doldurmuşlar belli çok övmüşler ikisi de aşağı yukarı aynı motorlar hatta bi link atayım incele videoları

Detaylı inceleme

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Fettah Özalp
Çok zayıf değil sadece zayıf kesinlikle bu fiyata dediğin gibiyse beğenmesen de al en kötü al sat yaparsın

20k değecek fark yok dediğim gibi seni raidere karşı baya doldurmuşlar belli çok övmüşler ikisi de aşağı yukarı aynı motorlar hatta bi link atayım incele videoları
İlk defa motora bineceğim, sence binip acemiliğimi atayım yoksa hemen değiştireyim mi?

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Ferhat Bilgi
Bu fiyata kesinlikle drift çok mantıklı 45k drift için bedava bi fiyat sakın kaçırma pişman olursun

İlk defa motora bineceğim, sence binip acemiliğimi atayım yoksa hemen değiştireyim mi?
Ben olsam acemiliği atarım ama düştüğün zaman canın yanar bilgin olsun

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Fettah Özalp

Detaylı inceleme
Evet öyle raider hoşuma gitti bazı özellikleri, ama kampana olması kötü biraz. Ama gösterge olsun görünüş olsun tork felanda gayet iyi gösterge kronik arada gidiyor ama tipi çok hoşuma gitti.

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Ferhat Bilgi
Parçaları biraz pahalı lanet ede ede kullanırsın o saatten sonra

Evet öyle raider hoşuma gitti bazı özellikleri, ama kampana olması kötü biraz. Ama gösterge olsun görünüş olsun tork felanda gayet iyi gösterge kronik arada gidiyor ama tipi çok hoşuma gitti.
Yine de 20 k lık fark yok aralarında 5 6 k olsa raider al derdim hem drift dediğin gibiyse çok temiz hemde 45k bedava

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Fettah Özalp

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Ferhat Bilgi
Attığım videoyu incele ne demek istediğimi anlarsın muhtemelen

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Tuna
sifir fiyati 60 65 lira zaten cok ucuz diye acele etme bence

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Ferhat Bilgi
Driftin mi tvs mi? Drift parçaları çok ucuz ve bakkalda bile var diye biliyorum
Driftin parçası pahalı arkadaşta vardı bi grenaj 1000 tl falan evet 1000 tl para değil şuan ama neden durduk yere 1000 tl gitsin ki bi ufak kaza geçirdi 8 10 bin tl gibi bi masraf açtı

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Fettah Özalp
Parçaları biraz pahalı lanet ede ede kullanırsın o saatten sonra

Yine de 20 k lık fark yok aralarında 5 6 k olsa raider al derdim hem drift dediğin gibiyse çok temiz hemde 45k bedava
Bulunduğum şehirde istediğim tvs var bizim okulda eleman her gün gidip geliyor 6k kilometrede hatasız 52k diyor ama sarı renk işte

Top Bottom