rapstarjustercik
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,740
Aras kargo aç kapıyıCumhur ittifakını destekleyenlere karşı duygularımı belirtsem fetöcü pehahalı olabilirim
Aras kargo aç kapıyıCumhur ittifakını destekleyenlere karşı duygularımı belirtsem fetöcü pehahalı olabilirim
A-ama ben bir şey sipariş vermedimAras kargo aç kapıyı
Biz sana o attığın güzel tweetlerini getirdik hele aç bir hem amir seni çok özlemiş konuşacakmışA-ama ben bir şey sipariş vermedim![]()
Merhaba ben bu forumda yeniyim biraz bana forumu anlatır mısınız ? mesela eğlenceli konular açılır mı espirili bir ortam mı var vs... (SDN forumdan geliyorum)
Valla ortam tam bana göre siyaseti falan sevmem ama olsun ( yazım kurrallarına önem verilmediği için cümle sonun nokta koymicam bide bol bol random atıcam mkfesgnjgnuwng )Genelde ortam iyi lakin siyaset konuları çok ağır ve fikirlere pek saygı yok
at karşim noktada koyma takıl kafana göre fasdsadasdasdasValla ortam tam bana göre siyaseti falan sevmem ama olsun ( yazım kurrallarına önem verilmediği için cümle sonun nokta koymicam bide bol bol random atıcam mkfesgnjgnuwng )
esprili ortam yok grup 1 yıl geriden geliyor herkes bu emojiyi kullanıyorMerhaba ben bu forumda yeniyim biraz bana forumu anlatır mısınız ? mesela eğlenceli konular açılır mı espirili bir ortam mı var vs... (SDN forumdan geliyorum)
Yeniyim deyince kuralları okumamış gibi düşündüm. Çünkü yeniyim deyip konu açanların çoğu okumuyor.Forum ortamı soran adama kuralları atmak 10 numara
Yöneticiler kendini fazla kaptırmış, bazıları kendini ilah atamış.Sdn daha güzel bence