Bu forumlarda sistem toplama duşmanlığı mı var?

hocam sonra alır onuda arkadaş zaten rekabetçi oynuyorsa gerek yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kşavyeden düşülebilir bence apex 5 pahalı ya 1000tl klavyeye verilir mi? ama arkadaşın bütçesi varsa sıkıntı yok ki zaten var
butce tam otursun diye yaptim 200tlsi fln kaliyo ztn

hocam sonra alır onuda arkadaş zaten rekabetçi oynuyorsa gerek yok

kşavyeden düşülebilir bence apex 5 pahalı ya 1000tl klavyeye verilir mi? ama arkadaşın bütçesi varsa sıkıntı yok ki zaten var
Her turlu oynuyorum rekabetçide ama 4k oynamak gibi amacım yok 1080p ultra ayarlarda oynasam yeter

Orda adam akıllı yardım etmediler itopya sistem yapam önerisi attılar bir kişi yardım etti oda benim pek hoşuma gitmedi diğer 8 taneside diğer forumlara atmıştım orda başlıkta forumlarda dedim dikkat edersen

Öğlende açtim
Sizi hoşnut edemediğimiz için özür dileriz. Nasıl yardımcı olalım? Ayakkabılarınızı boyamakla başlayalım mı?

Yorum kutucuğunun altında uyarı görünmüyor mu sizde? "Dikkat bu konu artık güncel olmayabilir!" diye. Turuncu bir şekilde, en solunda da ünlem levhası var.
bu konuları nasıl görüp de yorum yapıyorlar ki çok garip :D bir de kocaman olmasa da gözle görülür bir şekilde 2020 yazıyor yani

2. Konu acisim ve kimse cevap vermiyor gercekten
konuyu yükselt seçeneği var basarsanız elbet birilerinin ilgisini çeker ve yazabilirler yardıma ihtiyacınızın olduğu bir konu olursa zaten genelde yazarlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,108
Üyeler
185,223
Son üye
Ayazz1
Geri