Temizse en tepe 1400-1500 falan, Temu çılgınlığı döneminde EasyMX x15 ve bu ürünü peynir ekmek gibi almışlardı. Hatta yakın döneme kadar 30 euro limit olmasına rağmen Aliexpress'ten bu ürünün Black Myth Wukong sürümünü falan getirtebiliyorduk.Alıntıyı görüntüleBu cihazı 2. el buldum sıfırları sanırım artık yok varsa da ben bulamadım. Sorum şu bu 2. el gamepadi kaça bulmuş olsanız kaçırmadan alırıdnız?
600 ölücülük olmaz mı hocam eğer ürün https://www.akakce.com/oyun-kolu/en-ucuz-8bitdo-ultimate-2c-kablosuz-fiyati,842918587.html buysa yada bir alt modeli de olsa yarı fiyatına almak mantıklı olur yani dediğiniz gibi max 1000 verilir.Ben 600 TL olsa alırım, ölücü olmayan adam da hardcore enayi değilse max 1000 TL veirr. 1000'in üstünü verene kadar gider adıma fatura garantili sıfırını alırım.
Sıfırı amazon da 2100 tl , peşin fiyatına 3 taksitte var ilgilenirsen.yani yorumlarınıza göre en fazla 1500 e almalıyım bu cihazı. Anladım teşekkürler.
Kredi kartıyla alışveriş yapmıyorum olmayan parayı harcamak saçma nakitim neye yeterse onu alıyorum. 2. el de temizi yarı fiyatına bulmuşken kaçırmakda olmaz. Diye düşünüyorum.Sıfırı amazon da 2100 tl , peşin fiyatına 3 taksitte var ilgilenirsen.
yani yorumlarınıza göre en fazla 1500 e almalıyım bu cihazı. Anladım teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
600 ölücülük olmaz mı hocam eğer ürün https://www.akakce.com/oyun-kolu/en-ucuz-8bitdo-ultimate-2c-kablosuz-fiyati,842918587.html buysa yada bir alt modeli de olsa yarı fiyatına almak mantıklı olur yani dediğiniz gibi max 1000 verilir.
Düşünce ve yorumların için teşekkür ederim.600 ölücülük de 1000 TL'nin üstü cidden verilmez kral. Psikolojik sınır 1000 TL bence bu üründe.
Birden bozulsa cihaz şak diye ortada kalırsın, mecbur yensini almak durumundasın.
1000 TL fazla veirp sıfırını alırsan 2 yıl tepe tepe kullanırsın, bozuldu mu gönderirsin distribütöre şak diye yenisini verirler.
Ha bunu satan eşşek oğlu eşşek muhtemelen tüm Sahibinden ve Letgo satıcıları gibi kendini uyanık sanan dangalağın tekidir, 1000 TL'yi duyunca ağlamaya başlar. O yüzden hiç böyle zararlı organizmalarla uğraşmadan sağlam bir indirim yakala ve sıfırını al geç.
ders kitaplarına eklenmesi gerek bu metnin600 ölücülük de 1000 TL'nin üstü cidden verilmez kral. Psikolojik sınır 1000 TL bence bu üründe.
Birden bozulsa cihaz şak diye ortada kalırsın, mecbur yensini almak durumundasın.
1000 TL fazla veirp sıfırını alırsan 2 yıl tepe tepe kullanırsın, bozuldu mu gönderirsin distribütöre şak diye yenisini verirler.
Ha bunu satan eşşek oğlu eşşek muhtemelen tüm Sahibinden ve Letgo satıcıları gibi kendini uyanık sanan dangalağın tekidir, 1000 TL'yi duyunca ağlamaya başlar. O yüzden hiç böyle zararlı organizmalarla uğraşmadan sağlam bir indirim yakala ve sıfırını al geç.
Her kelimesine katılıyorum ancak 1000 lira fazla ver 0 al demek kolay para olsa zaten 1,2 bin liranın hesabını yapmıcam ama işte. ayrıca 0 alıcak param da var ama güzel bir 2. el cihaz bana her zaman mantıklı gelir özellikle yarı fiyatı yada daha uygunsa.ders kitaplarına eklenmesi gerek bu metnin
fiyatı ne kadar gamepadin?Her kelimesine katılıyorum ancak 1000 lira fazla ver 0 al demek kolay para olsa zaten 1,2 bin liranın hesabını yapmıcam ama işte. ayrıca 0 alıcak param da var ama güzel bir 2. el cihaz bana her zaman mantıklı gelir özellikle yarı fiyatı yada daha uygunsa.