Neler Yeni

🔥 Bu gece akaryakıta ağır zam geliyor !

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,997
İsim
Burak Karadağ
Seçim bir geleydi yoksa bunlar bizi ...
Erken seçim olayını çok düşünüyorum.
2023 seçimine Şuan 1 yıl 22 gün var
Eğer o zamana kadar beklerlerse 18 yaşını dolduran gençlerin sayısı artacak ve hükümet kesimine oy veren yaşlı, ergin vs illa ölenler olacak ve onların aleyhine olur ama erken seçim olsa bu sefer de ucu ucuna adrenalini yaşanır. Risk almak istemiyorlar herhalde Arafta kaldılar kendileri. Kararsızlar herhalde

OnurCiftci26

80+ Bronze
Erken seçim olayını çok düşünüyorum.
2023 seçimine Şuan 1 yıl 22 gün var
Eğer o zamana kadar beklerlerse 18 yaşını dolduran gençlerin sayısı artacak ve hükümet kesimine oy veren yaşlı, ergin vs illa ölenler olacak ve onların aleyhine olur ama erken seçim olsa bu sefer de ucu ucuna adrenalini yaşanır. Risk almak istemiyorlar herhalde Arafta kaldılar kendileri. Kararsızlar herhalde
Erken seçim olursa kaybedeceklerini biliyorlar o yüzden o topa girmezler. Bunların amacı OHAL ilan ettirip seçimi ertelemek başka bir şey olamaz.

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar
Devletin politikasını beğenmesemde akaryakıt ani süreçlerden en çok etkilenen konu. Ve dünya genelinde zamlar söz konusu. Dolar üzerinden zamlar gelmeye devam edecek
Düştüğünde indirim geliyor mu?

Ukhai

80+ Bronze
Seçim bir geleydi yoksa bunlar bizi ...
Hocam kimin geleceğide çok önemli. Muhalefet tarafı zaten uyuşuklarla dolu onlardan birisi gelirse şuan ki durumdan çok farklı olacağın zannetmiyorum. Ben Mansur Yavaş'ın gelmesini çok isterim. Ümit Özdağ'dan bahsediliyor fakat çok fazla araştırmadım kendisini bilemiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,997
İsim
Burak Karadağ
Hocam kimin geleceğide çok önemli. Muhalefet tarafı zaten uyuşuklarla dolu onlardan birisi gelirse şuan ki durumdan çok farklı olacağın zannetmiyorum. Ben Mansur Yavaş'ın gelmesini çok isterim. Ümit Özdağ'dan bahsediliyor fakat çok fazla araştırmadım kendisini bilemiyorum.
Ben de Mansur Yavaş tarafındayım (parti dışı)

pinkward

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
İ
Aracı olanlara Allah sabır versin.
1 LT sıvı yağ fiyatına kadar gidecek anlaşılan.

"Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş nedeniyle
bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzin grubunda 1,22 lira, motorin grubunda ise 1,49 liralık fiyat artışı bekleniyor. Gelecek zamlarla birlikte İstanbul'da benzinin litre fiyatı 26,24 liraya, motorin ise 25,9 liraya yükselecek."

KAYNAK: https://www.haberler.com/ekonomi/bu-gece-yarisindan-itibaren-benzine-1-22-lira-14984422-haberi/
Hayırlı haberler verdiğin günler de gelecek inşallah :D

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Hep 50 liralık alanlar sağolsun bizi bu hale getirdiler. Bu kurban danadan önce benzine girmek lazım. Araba yolcuğu bile lüks oldu. Yola çıkıyosun yolda akaryakıt fiyatı değişiyor 😑

descardes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Buğra parlak

bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzin grubunda 1,22 lira, motorin grubunda ise 1,49 liralık fiyat artışı bekleniyor. Gelecek zamlarla birlikte İstanbul'da benzinin litre fiyatı 26,24 liraya, motorin ise 25,9 liraya yükselecek."

KAYNAK: https://www.haberler.com/ekonomi/bu-gece-yarisindan-itibaren-benzine-1-22-lira-14984422-haberi/
1.20 benzine 1.40 motorin e

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar

cukumera21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Hasan Kaya

Artık şaşırmıyoruz.

Top Bottom