almanya bizi kıskanıyo broBu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzine 1,30-1,55 TL arasında zam bekleniyor. Fiyat değişikliğinin ardından benzinin litresi 38 lirayı aşacak.
SEÇİM ÖNCESİ FİYAT 18-19 LİRA SEVİYESİNDEYDİ
14 Mayıs seçimleri öncesi benzin litre fiyatı 19,76, motorin litre fiyatı da 18,58 liradan satılıyordu. Seçimlerden bugüne kadar benzine yaklaşık 16 lira 40 kuruş, motorine de yaklaşık 19 lira 80 kuruş zam geldi.
Bugün depoyu tepeleme doldur. Geleceği kesin çünkü4 lira zam varken kaçırmıştım bu bilgi kesinse hocam gideyim arabayı fulleyelim 1 ev kirası verem gelem
"HAYIR"ağzından bi hayır çıksın be adam
sultan selim değil sultan ibrahim sanki sürekli vergi zam peşinde
Eskiden Arabamı vardı kardeşim? Binmeyin o zaman?Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzine 1,30-1,55 TL arasında zam bekleniyor. Fiyat değişikliğinin ardından benzinin litresi 38 lirayı aşacak.
SEÇİM ÖNCESİ FİYAT 18-19 LİRA SEVİYESİNDEYDİ
14 Mayıs seçimleri öncesi benzin litre fiyatı 19,76, motorin litre fiyatı da 18,58 liradan satılıyordu. Seçimlerden bugüne kadar benzine yaklaşık 16 lira 40 kuruş, motorine de yaklaşık 19 lira 80 kuruş zam geldi.
Kargo şirketler,Tarım? Telekom şirketleri dahil benzin coğu alanda kullanılan ve maliyet demektir.!Eskiden Arabamı vardı kardeşim? Binmeyin o zaman?
Yürüyerek götürsünler kardeşim beni ilgilendirmez. Eskiden kargo mu vardı? İnternet mi vardı? Dolar 100 TL olsun benzin 200TL olsun beni ilgilendirmez ben ülkemi teröristlere mi vericem?Kargo şirketler,Tarım? Telekom şirketleri dahil benzin coğu alanda kullanılan ve maliyet demektir.!