Bu Gelen E-Mail neyden kaynaklı ?

zPastwL

80+ Silver
Reaksiyon skoru
818
Dostlar konu muhtemelen yanlış kategoride ama acilinden bir sorum olacak bana böyle bir mail geldi aşağıya bırakacağım mail daha önce geçen sene ağustos ayında crack bir yazılım kurduğumdan dolayı boşluğuma geldi ve servetim çalındı (Steam, Valorant, Epic games hatırlamıyorum, Ea games vs) geri kurtardım hepsini gerçi ama yaklaşık 5dk önce böyle bir e posta aldım nerden geldiği hakkında fikrim yok tanımıyorum neden geldiğinide bilmiyorum kısaca bilmiyorum ne yapmalıyım NOT: Yazarken aklıma geldi Have I Been Pwned hangi siteden açığım var vs sitesiydi hatırladım ama bunun sebebini bilmiyorum Nisan ayından vs bahsetmiş + başlıkta birşeyler girdim şuan tedirgin olmadım değil dümenden yardımcı olur musunuz

1761087537170.webp

1761087547910.webp

Aynısı geldi az önce :D Merak etme yüzlerce data leak oluyor artık.

Aynısı geldi az önce :D Merak etme yüzlerce data leak oluyor artık.
Verdiğim kadar datamı verdim zaten bırakın yakamı. Nisan'dan beri bir şey olmadığına göre sorun yok ama ufak bir tedirgin oldum yine de o son çalınmadan sonra akıllandım iki eposta kullanıyorum birisi resmi takıldığım steam gibi önemli hesaplarımın olduğu yeni eposta diğeri de çalıntıların kurtarıldığı eski eposta

Dostlar konu muhtemelen yanlış kategoride ama acilinden bir sorum olacak bana böyle bir mail geldi aşağıya bırakacağım mail daha önce geçen sene ağustos ayında crack bir yazılım kurduğumdan dolayı boşluğuma geldi ve servetim çalındı (Steam, Valorant, Epic games hatırlamıyorum, Ea games vs) geri kurtardım hepsini gerçi ama yaklaşık 5dk önce böyle bir e posta aldım nerden geldiği hakkında fikrim yok tanımıyorum neden geldiğinide bilmiyorum kısaca bilmiyorum ne yapmalıyım NOT: Yazarken aklıma geldi Have I Been Pwned hangi siteden açığım var vs sitesiydi hatırladım ama bunun sebebini bilmiyorum Nisan ayından vs bahsetmiş + başlıkta birşeyler girdim şuan tedirgin olmadım değil dümenden yardımcı olur musunuz

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Birileri verilerini patlatmıştır gene, hawe a been pwned sitesini taklit ediyor olabilirler. Engelle geç.

Birileri verilerini patlatmıştır gene, hawe a been pwned sitesini taklit ediyor olabilirler. Engelle geç.
Hala bir şey olmadığına göre evet ya fake bir maildir steam hesabım duruyorsa sıkıntım yok benim gerisi çokta önemli değil :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,912
Üyeler
183,918
Son üye
Berat.zeze
Geri