Boş yapmışın böyle konuşan tipler hep tayipci oluyor nedense bizim de hakkımız değil mi almak yabancılar ürünleri uygun fiyata alırken biz niye pahalıya alıyoruz saçma sapan vergiler yüzün den hep ürünleri pahalı alıyoruz erdoğan da paraları cebe indiriyor kendine saray yaptırıyorİphone 11inde olmasın bi zahmet alt modeller neyine yetmiyor
şükret onu bulamayanlarda var (!)İphone 11inde olmasın bi zahmet alt modeller neyine yetmiyor
Bırak kanka ne 1 aylık asgari ücreti? Amerika'da 1.5 hafta, Avrupa'da 1.5-2 hafta falan çalışınca alıyorsun direkt. Konu tek telefon değil biliyorum ama artık sıfır bir şey almaya korkuyorum. Geçenlerde iPhone 13'e bakıyordum. Çok pahalılar diye 128GB'e baktım sadece. Onlar olmuş 22.000₺. Gittim girdim Letgo'ya oradan şu an kaçak veya aşırı uygun iPhone kovalıyorum, şu duruma baksana.yurt dışında 1 aylık asgari ücretle iphone alınabilirken bizde bir değil, iki değil, üç değil tam tamına 4 asgari ücretle alınabiliyor.
Umarım ironidir.İphone 11inde olmasın bi zahmet alt modeller neyine yetmiyor
Tek baştakinin gitmesiyle birden çözülecek bir şey değil bu. Yeni gelecek olana ve alacağı kararlara bağlı bir süreçDiktatörün gitmesini bekleyeceğiz o zamana kadar sefalet ve sürünmeye devam.
Yani ne diyebilirim biliyorum zaten.Umarım ironidir.
Post automatically merged:
Tek baştakinin gitmesiyle birden çözülecek bir şey değil bu. Yeni gelecek olana ve alacağı kararlara bağlı bir süreç
Herkesin anladığı dil olduğu için yazdım. Türkiyede bu fiyata iphone alınmaz soygundur, bizi soyanların eline yağ sürmem. Bak şu yks geçsin işe giriceğim telefon falan almak için, bu dönemde bir telefona hayatta onbinler verilmez.Bırak kanka ne 1 aylık asgari ücreti? Amerika'da 1.5 hafta, Avrupa'da 1.5-2 hafta falan çalışınca alıyorsun direkt. Konu tek telefon değil biliyorum ama artık sıfır bir şey almaya korkuyorum. Geçenlerde iPhone 13'e bakıyordum. Çok pahalılar diye 128GB'e baktım sadece. Onlar olmuş 22.000₺. Gittim girdim Letgo'ya oradan şu an kaçak veya aşırı uygun iPhone kovalıyorum, şu duruma baksana.
NOT: Hatta Amerika'da Ubercilik yapıyorsan 3-4 günde bile alırsın iPhone 13 Pro Max'i falan.
sen şaka mısın dostm?İphone 11inde olmasın bi zahmet alt modeller neyine yetmiyor
Onlar yine olmasa da oluyor ama gıda giyim gibi şeyler olmasa olmuyor.Ya 1 hafta önce etimden dişimden biriktirdiğim parayla iPhone 11 almaya gidicektim gidemeden zam geldi kaldım ortada çok zoruma çok artık ne zor şartlar altında biriktirdim biriktirirken hep hayal kurdum ama olmayınca olmuyor işte artık sinirimden ağlamak istiyorum konunun sadece telefon olmadığını anlayın.
İphone 11inde olmasın bi zahmet alt modeller neyine yetmiyor
www.instagram.com