Hızlı resim yükle gibi bir siteye yükleyip linkini atabilirsin.Fotoğraf boyutunu büyük gördü
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fotoğraf boyutunu büyük gördü
Görüntü kablon ekran kartına takılıymış. Halen görüntü gelmedi mi sisteme? Eğer gelmediyse tuştan kapatıp aç tekrardan bakalım.
Şuan açıldı bilgisayarGörüntü kablon ekran kartına takılıymış. Halen görüntü gelmedi mi sisteme? Eğer gelmediyse tuştan kapatıp aç tekrardan bakalım.
Tamamdır az önce o yazdığım işlemleri yap bakalım. Sonra tekrardan oyunda dene bakalım.Şuan açıldı bilgisayar
O işlemlere başlamadan mini dump atıyorum hemenTamamdır az önce o yazdığım işlemleri yap bakalım. Sonra tekrardan oyunda dene bakalım.
Bir de Minidump dosyanı gönder hocam.
hocam dosyaları sıkıştırdım sonrasında direkt buraya atayım mıTamamdır az önce o yazdığım işlemleri yap bakalım. Sonra tekrardan oyunda dene bakalım.
Bir de Minidump dosyanı gönder hocam.
Gönder bakayım.O işlemlere başlamadan mini dump atıyorum hemen
hocam dosyaları sıkıştırdım sonrasında direkt buraya atayım mı
Doğru mudurGönder bakayım.
RAM'lerde bir problem olabilir.bu herhalde
Tamam öncekini şuanda yapıyorum sonra bunları uygulayacağım umarım düzelirRAM'lerde bir problem olabilir.
- Malwarebytes'ı kaldır.
- MSI Center'ı da kaldır.
- https://www.amd.com/en/support/downloads/drivers.html/chipsets/am5/b650.html Buradan AMD Chipset Drivers yazanı indirip kur.
Bu işlemlerden sonra bak bakalım mavi ekran ve çökmeler devam edecek mi? Bundan önce yazdığım işlemleri de uygula.
Yap bakalım. Eğer düzelmezse B2'ye (4. slot) takılı olan RAM'i çıkar. Ondan sonra sorunun devam edip etmeyeceğine bak. Eğer sorun devam ederse aynı şekilde A2'ye (2. slot) takılı olan RAM'i çıkar ve B2'den söktüğün RAM'i A2'ye takıp sorunun devam edip etmeyeceğine bak bakalım. En son sonucu bildir bana hocam.Tamam öncekini şuanda yapıyorum sonra bunları uygulayacağım umarım düzelir
Tamamdır teşekkür ederim ama ben bilgisayarı güvenli modda açamadımYap bakalım. Eğer düzelmezse B2'ye (4. slot) takılı olan RAM'i çıkar. Ondan sonra sorunun devam edip etmeyeceğine bak. Eğer sorun devam ederse aynı şekilde A2'ye (2. slot) takılı olan RAM'i çıkar ve B2'den söktüğün RAM'i A2'ye takıp sorunun devam edip etmeyeceğine bak bakalım. En son sonucu bildir bana hocam.