Bu hatanın sebebi nedir?

IV Aseims

80+
Reaksiyon skoru
65
Bannerlord oynarken alıyordum bu hatayı. Okumadan birkaç kez geçtim. FC 25 oynarken daha demin aynı hatayı alınca tuhafıma gitti. Yardımlarınızı bekliyorum.

aSAs.webp

Windows güncelleştirmelerini tamamla
Bozuk dosyaların onarımının Yap
Virüs taraması yap
Ekran kartı sürücüsünün güncellenmesini yap
Olmazsa ekran kartı sürücüsünü kaldırılarak yeniden kur
hataya sebep olan uygulamaları kaldırılarak yeniden kur

Windows güncelleştirmelerini tamamla
Bozuk dosyaların onarımının Yap
Virüs taraması yap
Ekran kartı sürücüsünün güncellenmesini yap
Olmazsa ekran kartı sürücüsünü kaldırılarak yeniden kur
hataya sebep olan uygulamaları kaldırılarak yeniden kur
Virüs taraması yapacak bir durumum yok. Bu tür konulara dikkat etmeye çalışıyorum. Dosyaları doğruladım lakin yine oyunun orta kısımlarında bu şekilde hataya devam ediyor. Ekran kartım güncel birkaç gün oluyor. Windows güncellemesi de aynı şekilde?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartını güncelle diyor sanki.
en son 12 mayısta gelen güncellemeyi yapmışım temiz kurulum ile. Farklı ve güvenli bir yol var mı ?

Bannerlord oynarken alıyordum bu hatayı. Okumadan birkaç kez geçtim. FC 25 oynarken daha demin aynı hatayı alınca tuhafıma gitti. Yardımlarınızı bekliyorum.

Alıntıyı görüntüle
DDU ile ekran kartı driver kaldır, önceki driver'lardan birini yükle, son güncelleme alanları değil.

Oyundan kaynaklanıyor da olabilir. Bende shadow of the tomb raider oynarken bir sahnede yapıyordu grafikleri en düşüğe çektim o sahneyi atladıktan sonra grafikleri eski haline çevirdim devam ettim.

Oyundan kaynaklanıyor da olabilir. Bende shadow of the tomb raider oynarken bir sahnede yapıyordu grafikleri en düşüğe çektim o sahneyi atladıktan sonra grafikleri eski haline çevirdim devam ettim.
LoL ve WWE oyunlarında pek fazla hatta hiç rastlamadım. Fortnite dahil. Gelişme olursa edit geçerim, tekrardan teeşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,121
Üyeler
190,862
Son üye
Xuric
Geri