Neler Yeni

Bu hazır sistem alınır mı??

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Serkan
İncehesap'ta senin için bulduğum bu ürüne göz at!
https://www.incehesap.com/freiheit-...ce=paylas&utm_medium=urun&utm_term=mobile-app merhaba öncelikle. Ben bu sistemi almak istiyorum fakat hazır sistemler kafamı kurcalıyor sizce alınır mı? bu sistem
1731887500124.png

Bünyamina

80+ Platinum

Bünyamina

80+ Platinum
Bu sistemi b550 ile özelleştirip alabilirsin. Sonradan da 1tb m2 ve 2 adet ram ekledin mi on numara olur.
Bu sistemi sağlam özelleştirsen bile 25k tutmuyor.
Ekran kartı biraz daha iyi olabilir ama anakart düşük soğutucu yok ve pahalı. Bu yüzden o sistem alınmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Serkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu sistemi b550 ile özelleştirip alabilirsin. Sonradan da 1tb m2 ve 2 adet ram ekledin mi on numara olur.
Bu sistemi sağlam özelleştirsen bile 25k tutmuyor.
Ekran kartı biraz daha iyi olabilir ama anakart düşük soğutucu yok ve pahalı. Bu yüzden o sistem alınmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

B550 dediğin nedir hocam pek bilmiyorumda bide 1tb m2 dediğin diskmi

Bünyamina

80+ Platinum

B550 dediğin nedir hocam pek bilmiyorumda bide 1tb m2 dediğin diskmi
B550 anakart 900tl fark ile on numara yükseltme olur. Özelleştirmelerden yapabilirsin.
1tb m2 ssd disk fazladan alabilirsin şimdi ya da sonradan. Anakartında yer var yani.
Yani şöyle demek istiyorum bu sistemi sadece anakartı b550 yap al.
Kalan bütçeni de harcamak istersen başka sitelerden uyguna ürün alıp takabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Serkan
B550 anakart 900tl fark ile on numara yükseltme olur. Özelleştirmelerden yapabilirsin.
1tb m2 ssd disk fazladan alabilirsin şimdi ya da sonradan. Anakartında yer var yani.
Yani şöyle demek istiyorum bu sistemi sadece anakartı b550 yap al.
Peki bu dediklerini almazsam olduğu gibi kurup kullanırsam ne gibi sorunlar olur?

Bünyamina

80+ Platinum
Peki bu dediklerini almazsam olduğu gibi kurup kullanırsam ne gibi sorunlar olur?
Olduğu gibi alman saçma olur. En azından anakartı b550 900tl fark ile yap. İleride ram ve m2 ssd yükseltmen gerekecek. Bunlar için anakartında yer olsun. Hem pcie 4.0 da ekran kartını kullanman iyi olur. Diğer olduğu gibi a520 de ram ve m2 yuvası kalmayacak.
Çok detay var 900 tl farka değer. O yüzden b550 ile al. Tek tek hepsini açıklamayayım. :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Serkan
Olduğu gibi alman saçma olur. En azından anakartı b550 900tl fark ile yap. İleride ram ve m2 ssd yükseltmen gerekecek. Bunlar için anakartında yer olsun. Diğer olduğu gibi a520 de ram ve m2 yuvası kalmayacak.
Hem pcie 4.0 da ekran kartını kullanman iyi olur. O yüzden b550 ile al.
Çok detay var 900 tl farka değer. Tek tek açıklamayayım. :D

Bütçem kısıtlı ama 900 tl bile önemli bi rakam elimdeki pc yi satıp bu sisteme yükselticem ve bütçem kısıtlı

Bünyamina

80+ Platinum

Bütçem kısıtlı ama 900 tl bile önemli bi rakam elimdeki pc yi satıp bu sisteme yükselticem ve bütçem kısıtlı
25k lık sistemi atıyorsun hocam yani 900tl den kısarsan yazık olur. Zorlansan da al. Benden sana tavsiye. Detaylarını da açıkladım. Daha ne diyebilirim bilmiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Serkan
25k lık sistemi atıyorsun hocam yani 900tl den kısarsan yazık olur. Zorlansan da al. Benden sana tavsiye. Detaylarını da açıkladım. Daha ne diyebilirim bilmiyorum.
B450 alsam nasıl olur peki hocam

Peki kasayı 800 tl düşüğü ile değiştirip dediğin anakartı alsam problem olurmu kusura bakma bu kadar detaylı anlamam pc lerden

Bünyamina

80+ Platinum
B450 alsam nasıl olur peki hocam

Peki kasayı 800 tl düşüğü ile değiştirip dediğin anakartı alsam problem olurmu kusura bakma bu kadar detaylı anlamam pc lerden
İkisi de olmuyor zaten. Özelleştirme seçeneklerinde yok.
Kaçarın yok b550 alman lazım.

Top Bottom