Bu hazır sistem alınır mı

Bu Bomb V2 sistem fena değil. Ryzen 5 7500F ile RX 9060 XT baya dengeli bir ikili olmuş. 1080p’de zaten her oyunu yardırırsın, 1440p’de de çoğunu yüksek ayarlarda rahat oynatır.

Ama iki ufak sıkıntı var:

• RAM tek kanal (1x16 GB) koymuşlar, performans için çift kanal (2x8 GB) daha iyi olur.
  • SSD sadece 500 GB, birkaç büyük oyun yüklesen dolacak. İleride 1 TB falan eklemen gerekebilir.

Onun dışında PSU’yu iyi bir şeyle aldılarsa sıkıntı yok. Fiyatına göre güncel bir sistem, uzun süre götürür.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rampage yapması daha iyi olur çok daha güzel görüniyor ve kalitesi daha iyi
yapay zekadan kopyala yapıştır cevap verme işini bırakın

doğru bilgi kardesim adama yanlıs bilgi vermedik bide senin ortalama iq seviyenin yapay zekadan daha iyi olduguna inanmiyorum
Bilginiz olmadan yorum yapmanız sizi daha fazla küçük düşürmekten ve konu sahibine kötü bir öneri yapmaktan başka bir şeye yaramıyor.

Bilginiz olmadan yorum yapmanız sizi daha küçük düşürmekten başka bir şeye yaramıyor.
yardımcı olmaya calısiyorum yusuf

Kullanıyorsunuz diye kaliteli olmuyor. İç bileşenleri hakkında bilginiz var mı? Yok. Bu sebeple alınmaz.
Kullanıyor olmak tek basına kanıt degil ama iki yıllık sorunsuz kullanım ve somut ölçütler (malzeme hava akımı fan desteği garanti) bence yeterli kanıtdır kardesim

yardımcı olmaya calısiyorum yusuf

Kullanıyor olmak tek basına kanıt degil ama iki yıllık sorunsuz kullanım ve somut ölçütler (malzeme hava akımı fan desteği garanti) bence yeterli kanıtdır kardesim
Güç kaynağı hakkında yorum yapıyorum. Kasa 2. planda. Güç kaynağı ne idüğü belirlirsiz bir model.

Güç kaynağı hakkında yorum yapıyorum. Kasa 2. planda. Güç kaynağı ne idüğü belirlirsiz bir model.
Ne idüğü belirlirsiz demek iddia her harhangibi bir dogruluk payı yok ve bilgi değil Modelin adını ver ya da kasa/PSU etiketinin fotoğrafını at; yoksa boş lafa cevap vermiyorum yusuf

Ne idüğü belirlirsiz demek iddia her harhangibi bir dogruluk payı yok ve bilgi değil Modelin adını ver ya da kasa/PSU etiketinin fotoğrafını at; yoksa boş lafa cevap vermiyorum yusuf
1755427602988.webp

Buyur alttaki linkte içinde güç kaynağının incelemesi var. Rampage ne idüğü belirsiz bir model. Merdiven altı OEM üreticilere ürettirilme ihtimali çok yüksek.

Alıntıyı görüntüle

Buyur alttaki linkte içinde güç kaynağının incelemesi var. Rampage ne idüğü belirsiz bir model. Merdiven altı OEM üreticilere ürettirilme ihtimali çok yüksek.

evet yusuf haklısın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,237
Üyeler
183,962
Son üye
v3ys7
Geri