ShinzoWoSasageyo
80+
- Reaksiyon skoru
- 70
16ya ozellestirilmis hali zaten o fiyatekran kartını 16gb yapabilirse çok iyi olur
16ya ozellestirilmis hali zaten o fiyatekran kartını 16gb yapabilirse çok iyi olur
bire bir 2 yıldır kullaniyorum rampage çoğu arkadasımda kullaniyor kesinlikle kaliteliHayır kesinlikle alınmaz. Rampage'in çoğu ürünü çöp. Neye göre kaliteli dedin?
Kullanıyorsunuz diye kaliteli olmuyor. İç bileşenleri hakkında bilginiz var mı? Yok. Bu sebeple alınmaz.bire bir 2 yıldır kullaniyorum rampage çoğu arkadasımda kullaniyor kesinlikle kaliteli
bende özelleştirme yüklenmedi internetim kötü diye16ya ozellestirilmis hali zaten o fiyat
yapay zekadan kopyala yapıştır cevap verme işini bırakınBu Bomb V2 sistem fena değil. Ryzen 5 7500F ile RX 9060 XT baya dengeli bir ikili olmuş. 1080p’de zaten her oyunu yardırırsın, 1440p’de de çoğunu yüksek ayarlarda rahat oynatır.
Ama iki ufak sıkıntı var:
- RAM tek kanal (1x16 GB) koymuşlar, performans için çift kanal (2x8 GB) daha iyi olur.
- SSD sadece 500 GB, birkaç büyük oyun yüklesen dolacak. İleride 1 TB falan eklemen gerekebilir.
Onun dışında PSU’yu iyi bir şeyle aldılarsa sıkıntı yok. Fiyatına göre güncel bir sistem, uzun süre götürür.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
rampage yapması daha iyi olur çok daha güzel görüniyor ve kalitesi daha iyi
Akvaryum kasa fetişizmi yüzünden fp sistemi kapkazık etmişsinBu kasa alınabilir mi?
doğru bilgi kardesim adama yanlıs bilgi vermedik bide senin ortalama iq seviyenin yapay zekadan daha iyi olduguna inanmiyorumyapay zekadan kopyala yapıştır cevap verme işini bırakın
Bilginiz olmadan yorum yapmanız sizi daha fazla küçük düşürmekten ve konu sahibine kötü bir öneri yapmaktan başka bir şeye yaramıyor.doğru bilgi kardesim adama yanlıs bilgi vermedik bide senin ortalama iq seviyenin yapay zekadan daha iyi olduguna inanmiyorum
yardımcı olmaya calısiyorum yusufBilginiz olmadan yorum yapmanız sizi daha küçük düşürmekten başka bir şeye yaramıyor.
Kullanıyor olmak tek basına kanıt degil ama iki yıllık sorunsuz kullanım ve somut ölçütler (malzeme hava akımı fan desteği garanti) bence yeterli kanıtdır kardesimKullanıyorsunuz diye kaliteli olmuyor. İç bileşenleri hakkında bilginiz var mı? Yok. Bu sebeple alınmaz.
Güç kaynağı hakkında yorum yapıyorum. Kasa 2. planda. Güç kaynağı ne idüğü belirlirsiz bir model.yardımcı olmaya calısiyorum yusuf
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kullanıyor olmak tek basına kanıt degil ama iki yıllık sorunsuz kullanım ve somut ölçütler (malzeme hava akımı fan desteği garanti) bence yeterli kanıtdır kardesim
Ne idüğü belirlirsiz demek iddia her harhangibi bir dogruluk payı yok ve bilgi değil Modelin adını ver ya da kasa/PSU etiketinin fotoğrafını at; yoksa boş lafa cevap vermiyorum yusufGüç kaynağı hakkında yorum yapıyorum. Kasa 2. planda. Güç kaynağı ne idüğü belirlirsiz bir model.
Ne idüğü belirlirsiz demek iddia her harhangibi bir dogruluk payı yok ve bilgi değil Modelin adını ver ya da kasa/PSU etiketinin fotoğrafını at; yoksa boş lafa cevap vermiyorum yusuf
evet yusuf haklısınAlıntıyı görüntüle
Buyur alttaki linkte içinde güç kaynağının incelemesi var. Rampage ne idüğü belirsiz bir model. Merdiven altı OEM üreticilere ürettirilme ihtimali çok yüksek.
FSP Hyper K Pro 80+ 650W alınır mı?
Herkese merhaba, Bugün FSP’nin güç kaynakları modellerine göz attım ve bazı noktalar gerçekten dikkatimi çekti. Genel izlenimim, çoğu modelde maliyeti düşük tutmaya çalıştıkları yönünde. Bu konuyla ilgili detayları rehberin ilgili kısımlarında bulabilirsiniz. Rehber, standart bölümlerden...www.technopat.net