Neler Yeni

Bu hazır sistem nasıl?

kyloitch

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,148
İsim
Cücümbiş
Kasayı MSI MAG Forge seç

Soğutucuyu çıkar sonradan Thermalright Peerlees Assassin al

bunun harici RAM'in CL değeri çok yüksek başka da bi şey takılmadı gözüme sadece 7800XT sistem için bence pahalı

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Perfonmans Krem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasayı MSI MAG Forge seç

Soğutucuyu çıkar sonradan Thermalright Peerlees Assassin al

bunun harici RAM'in CL değeri çok yüksek başka da bi şey takılmadı gözüme sadece 7800XT sistem için bence pahalı
Peki hocam siz nasıl bir sistem almamı önerirsiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Perfonmans Krem
Bu sistem dediğim şekilde özelleştirildiğinde gayet iyi sadece fiyatı 3-4 bin fazla
Hocam segotep lumos g6 ile Thermalright Peerlees Assassin arasında çok fark var mı? Çünkü soğutucu almak zorunlu.

kyloitch

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,148
İsim
Cücümbiş
Hocam segotep lumos g6 ile Thermalright Peerlees Assassin arasında çok fark var mı? Çünkü soğutucu almak zorunlu.
Çok fark var tabii hocam sen en ucuzunu al sonra dediğimi ekstra olarak Gaming Gen'den al ordaki soğutucular iş yapar evet ama benim attığım kadar iyi değiller

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Perfonmans Krem
Çok fark var tabii hocam sen en ucuzunu al sonra dediğimi ekstra olarak Gaming Gen'den al ordaki soğutucular iş yapar evet ama benim attığım kadar iyi değiller
Hocam internette rx7800xt için 750 w yazıyor. Fakat Msı Mac Forge 650W psu ile geliyor. Sıkıntı olur mu?

kyloitch

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,148
İsim
Cücümbiş
Hocam internette rx7800xt için 750 w yazıyor. Fakat Msı Mac Forge 650W psu ile geliyor. Sıkıntı olur mu?
psu ortalama kaliteli bir psu olduğundan kurtarır ama sen garanti olsun diyorsan 750w bir kasa seçebilirsin ama kesinlikle gamepower'i seçme onlar sahte watt yazıyorlar diye düşünüyorum abdullah abinin videosunu izleyebilirsin bu konuyla alakalı

kaldı ki sahte olmasa bile o watt değeri, yine gamepower marka psu alınmaz çünkü psu kaliteli alınmazsa diğer parçaları yakabilen bir şey. ekran kartın yansın istemezsin herhalde. en yakında vento'nun 1200₺ yükseltmeyle 750w kasası var kaliteli olarak. bitfenix'e güvenmiyorum şahsen. veya msi mag forge seçip sorun çıkarsa sonradan 750w psu sececen mecbur adamlar düzgün yükseltme secenegi eklememis cünkü

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Perfonmans Krem
psu ortalama kaliteli bir psu olduğundan kurtarır ama sen garanti olsun diyorsan 750w bir kasa seçebilirsin ama kesinlikle gamepower'i seçme onlar sahte watt yazıyorlar diye düşünüyorum abdullah abinin videosunu izleyebilirsin bu konuyla alakalı

kaldı ki sahte olmasa bile o watt değeri, yine gamepower marka psu alınmaz çünkü psu kaliteli alınmazsa diğer parçaları yakabilen bir şey. ekran kartın yansın istemezsin herhalde. en yakında vento'nun 1200₺ yükseltmeyle 750w kasası var kaliteli olarak. bitfenix'e güvenmiyorum şahsen. veya msi mag forge seçip sorun çıkarsa sonradan 750w psu sececen mecbur adamlar düzgün yükseltme secenegi eklememis cünkü
Hocam peki bu nasıl
https://www.incehesap.com/vortex-pr...391065,1664949,455938,1908489,1385987,1382403

mehmet445

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Mehmet cal
Onu alcağına direkt düşünmeden bunu al

İşlemciyi ryzen 5 7500f yap

LEXAR Thor RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL38 bunun üstüne +950 tl daha çıkarsan klev olanı al
Mesaj otomatik birleştirildi:

Top Bottom