Bu hisse sizce Alınır mı?

sarkilar

80+
Reaksiyon skoru
27
İş Bankası c hissesi Alınır mı? diğer a ve b çok yüksek sizce buda yukselirmi

yatırım tavisyelerini spk olması lazım spk onaylı sitelerden bakmanızı oneririm birine yatırım tavsiyesi bermenin cezası olabiliyor

KARDEŞİM NORMAL BİR İNSAN A VEYA B HİSSELERİNİ ALAMIYOR TİKTOKTA BUNU KAÇIRDIN YOK BUNU ALSAYDIN BU KADAR OLURDU DİYENLERİ DİNLEMEYİN AYRICA YATIRIM TAVİSYESİ VERMEK SUÇ. DELİ OLACAM
birader ne caps açıyorsun burda soru sordum tavsiye istemedim sizce Alınır mı? yukselirmi diye sordum

birader ne caps açıyorsun burda soru sordum tavsiye istemedim sizce Alınır mı? yukselirmi diye sordum
Pardon kral haklısın. İş bankası güzel bankada tavsiye vermek yasak maalesef

İş Bankası c hissesi Alınır mı? diğer a ve b çok yüksek sizce buda yukselirmi
Hiç bir hisse değerlemesi bu şekilde yapılmaz, eğer borsa yatırımı ya da hisse alımı yapmayı düşünüyorsan yanlış yoldasın.
Öncelikle hissenin doğru fiyatlanması, gerçek değeri, piyasadaki ederi ve geleceğe dönük oluşabilecek fiyatlamaları üzerinde araştırma yapman gerekir. Mesela ISYAT'da 10+TL fiyatlarda ve bir temettü hissesi olarak bakılıyor, önemli olan neye hangi vade aralığında yatırım yapacağın.
Veteran bir Trader değilsen, en doğrusu köklü (sepet yapılmış, yani farklı sektörün lideri) bir kaç şirkete uzun vadeli ve sürdürülebilir yatırım yapman. (YTD)

Pardon kral haklısın. İş bankası güzel bankada tavsiye vermek yasak maalesef
Yok kral hiç sorun diel ilk defa hisse aliyorumda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hiç bir hisse değerlemesi bu şekilde yapılmaz, eğer borsa yatırımı ya da hisse alımı yapmayı düşünüyorsan yanlış yoldasın.
Öncelikle hissenin doğru fiyatlanması, gerçek değeri, piyasadaki ederi ve geleceğe dönük oluşabilecek fiyatlamaları üzerinde araştırma yapman gerekir. Mesela ISYAT'da 10+TL fiyatlarda ve bir temettü hissesi olarak bakılıyor, önemli olan neye hangi vade aralığında yatırım yapacağın.
Veteran bir Trader değilsen, en doğrusu köklü (sepet yapılmış, yani farklı sektörün lideri) bir kaç şirkete uzun vadeli ve sürdürülebilir yatırım yapman. (YTD)
Hiç bilmiyorum ki kral ilk defa alacagim

qnbfl al uzerb olacak ilerde gorursunuz demedi deme
Alıyorum ama olmazsa dava 🤣

Yok kral hiç sorun diel ilk defa hisse aliyorumda

Hiç bilmiyorum ki kral ilk defa alacagim
İlk defa almadan önce ne yapacağını falan öğrendin mi? Araştırma yaptın mu

Alıyorum ama olmazsa dava 🤣

İlk defa almadan önce ne yapacağını falan öğrendin mi? Araştırma yaptın mu
gor dayı sureklı alıp satıyorum tahminimiz bu yonde al unut